IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които ще бъдат най-силно повлияни от Плутон във Водолей

28 март 2023 17 30

Плутон остава в този знак от 2023 до 2043 година

Istock

Istock

Силата на Плутон често е отричана или пренебрегвана, но не и според астролозите. Вярно е, че тази планета „джудже“ беше понижена от астрономите и вече не се смята за планета, но пък нейното интензивно влияние няма нищо общо с размера ѝ. Ако сте един от зодиакалните знаци, които ще бъдат засегнати най-много от Плутон във Водолей, тогава се пригответе за един от най-променящите живота астрологични транзити, през които някога ще преминете.

Плутон може да се смята за господар на подземния свят, но никога не трябва да съдите за книга по корицата. Въпреки че е планетата на смъртта и прераждането, влиянието на Плутон е по-скоро неутрално, отколкото положително или отрицателно. Плутон е просто планета, която трансформира едно нещо в друго. Смъртта и прераждането могат да означават много неща, като даване и вземане, начало и край. Точно когато мислите, че знаете всичко, което трябва да знаете, Плутон ви разкрива някакви тайни, витаещи в сенките, повдига камъка и ви показва всички вредители, които се спотайват отдолу.

Плутон е планета на поколенията, която оформя по-големите тенденции на човечеството. Например милениалите са родени, докато Плутон е в Скорпион, а поколението Z се свързва с раждането по време на Плутон в Стрелец. И когато Плутон навлезе във Водолей, това ще вдъхнови променящи играта иновации и ще ни насърчи да пренасочим обществото си към по-ориентирани към общността идеали. Тъй като това е първият път, когато Плутон влиза в нов зодиакален знак от 2008 г. насам, тази промяна ще съвпадне и с революционни вълни, които ни тласкат към бъдещето. И ще изглежда ли това бъдеще по-добро или по-лошо от това, което имаме сега? Е, това решение зависи изцяло от вас.

Тъй като Плутон е толкова бавно движеща се външна планета, той покрива само един до три градуса годишно. Плутон навлезе във Водолей на 23 март точно в 8:13 сутринта и ще остане там през следващите 20 години. Плутон ще стане ретрограден на 1 май и ще се върне обратно в Козирог на 11 юни. Той отново ще влезе във Водолей на 20 януари 2024 г., преди отново да се върне обратно в Козирог на 1 септември 2024 г. и ще се върне обратно във Водолей на 19 ноември 2024 г. Плутон във Водолей ще приключи своя транзит след две десетилетия, навлизайки в Риби през 2043 г.

Ако се страхувате от това, което предстои, запомнете: тези промени ще се развиват в продължение на 20 години, което ще ни даде достатъчно време да се приспособим към тях. И ако вашият слънчев или изгряващ знак попадат под някой от фиксираните знаци, Плутон във Водолей може напълно да преобрази живота ви.

А ето и кои 4 зодиакални знака ще усетят Плутон във Водолей най-много:

Телец

Ако сте Телец или асцендентът ви е Телец, Плутон във Водолей ще разтърси кариерата ви и цялостната ви репутация. Плутон ще прекара следващите 20 години във вашия 10-и дом, който се свързва с общественото положение. През този период може да се откажете от определени кариерни пътеки и несбъднати мечти, които не са потръгнали, както сте се надявали. Когато този транзит започне, може да изпитате определени неуспехи или да се откажете от определени стандарти, които сте си поставили. В крайна сметка Плутон унищожава, преди да съгради. Той може да ви постави в най-добрата възможна позиция за постигане на величие, но преди това може да ви накара да се откажете от всичко, което някога сте познавали. И въпреки че това звучи ужасяващо, всъщност е невероятно специално. Плутон пресича вашите медиум цели, което може да доведе до пари, власт и слава, ако сте готови да прегърнете изцяло различна визия на кариерата си. Запомнете: Плутон буквално означава „богатство“ на гръцки. Докато този транзит приключи, ще можете да видите всички начини, по които Плутон ви е подготвил за слава и съвършенство.

Лъв

Вашите отношения се поставят под микроскоп с минаването на Плутон във Водолей. През следващите 20 години Плутон ще ви принуди да се съобразите със скелетите в гардероба си, особено ако те са ви пречели да култивирате наистина силно и здраво партньорство. Ако сте Лъв или изгряващият ви знак е от този огнен, фиксиран знак, Плутон във Водолей може да доведе до големи възходи и падения в любовния ви живот, в социалния ви живот и като цяло в личните ви взаимоотношения, но това не е непременно нещо лошо. Идва време, когато ще разкриете пред хората истинската си същност. По време на този транзит вашите истински приятели и съюзници ще се разкрият точно толкова, колкото и вашите явни и тайни врагове. И когато Плутон във Водолей приключи през 2043 г., може да се почувствате много по-уверени във връзките си, знаейки, че сте прекарали последните две десетилетия близо до хората, които са го заслужавали и сте махнали от живота си онези, които не са заслужавали времето и вниманието ви. И между другото, този транзит също така може да ви донесе познанства с някои богати и полезни за вас партньори, любовници и приятели!

Скорпион

Пригответе се за голяма промяна, защото Плутон във Водолей е тук, за да хвърли светлина върху най-прашните ъгли на личния ви живот. Ако сте Скорпион или асцендентът ви е Скорпион, този транзит ще ви принуди да се справите с някои от семейните драми и конфликти, свързани с вашите емоционални корени. Плутон е планета, която се трансформира, но за да може този транзит да ви помогне да създадете семейна динамика и домашна среда, която да ви носи растеж, може да се наложи да прекарате следващите 20 години в опит да се отървете от някои от лошите си навици взети от семейството, в което сте родени. Идва периодът, в който ще получите изцеление от травмата, която сте преживели в ранна детска възраст. Това звучи много тежко и в много отношения е така, но всичко накрая ще си заслужава. Накрая ще заживеете според собствените си условия. Не е нужно роднините ви да се разбират или личният ви живот да има смисъл, за да се чувствате добре. Позволете на Плутон във Водолей напълно да трансформира вашата перспектива за „дом“, защото той наистина е мястото, където е сърцето. Възможно е също така да наследите пари от роднини по време на този транзит, така че не се изненадвайте, ако внезапно бъдете включени в завещанието на леля си.

Водолей

Пригответе се да станете чисто нова версия на себе си, Водолеи. Докато Плутон във Водолей приключи, може да се почувствате като напълно различен човек. Всъщност може дори да сте неузнаваем. Ако сте Водолей или изгряващият ви знак е Водолей, вие сте напът да преживеете нещо, през което много от нас никога няма да преминат през живота си – Плутон ще пресече вашия асцендент. През следващите 20 години Плутон ще трансформира напълно първия ви дом и докато приключи, вие ще се почувствате по-силни, по-могъщи и по-подготвени да покажете на света кой сте всъщност. Въпреки това, за да претърпите тази метаморфоза, може да се наложи да прекарате време в оплакване на човека, за когото сте се смятали, и да се откажете от живота, който сте мислили, че ще имате. Това ще бъде процес и със сигурност няма да се случи за една нощ, но промяната е също толкова вълнуваща, колкото и плашеща. Вие сте напът да се превърнете в пионер, който ще има множество подражатели. Всичките ви близки и по-далечни познати също в даден момент ще започнат да ви следват.

За още новини от света на астрологията – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари