IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горещо: Как Марс в Лъв ще се отрази на всеки зодиакален знак?

31 май 2023 17 30

Очаква ни наистина огнен период до 10 юли!

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Навлязохме в особено динамичен астрологичен период, обусловен от дръзката, ярка и страстна планета Марс, която навлезе в огнения, смел и неподвижен знак Лъв и ще остане там до 10 юли. Този транзит е не само кръстосване на две силни енергии, но и отправна точка за ново начало.

Римският бог на войната, горещият Марс е планетата на самоутвърждаването, агресията и страстта. Вярвате или не, Марс е това, което ни подхранва и мотивира да предприемем действия. Творчески, сексуално или по отношение на оцеляването, Марс носи искрата, но знакът, през който преминава, определя музата зад нашето вдъхновение. Избухлив и воден от чистите си страсти, Марс не се страхува да тръгне на битка за това, което желае. При навлизане в егоцентричния знак Лъв, червената планета възвръща силата и волята си, особено след почти два месеца пътуване през свръхчувствителните води на Рака.

Горещината настъпва: Марс запали своя огън в Лъв на 20 май и ще остане там до 10 юли.

Марс и Лъв са представени от елемента огън, символ на сътворението, екстровертността, плодородието и страстта. Лъвът също се управлява от слънцето, така че може да се каже, че тази енергична синергия не може да бъде опитомена лесно. В Лъв Марс е смел и уверен лидер с детско сърце. Изпълнител по душа, но арогантен и склонен да изгуби самообладание и да се поддаде на дълбоката си гордост.

Марс в Лъв ще бъде възможност за нас да култивираме смелост и да следваме желанията на сърцето си. Буен и забележително креативен, Марс в Лъв ни насърчава да бъдем безапелационно верни на себе си, независимо дали на другите им е удобно да сме в центъра на вниманието.

А ето и как Марс в Лъв ще се отрази на вашия слънчев и/или изгряващ знак (асцендент):

Овен

Възхитителен и почервенял от страст, огънят в сърцето на Овена ще гори по-ярко от слънцето. Хората от този знак ще са в центъра на вниманието по време на този енергичен транзит. В края на краищата Марс е планетарният владетел на Овен, така че е ясно, че този период ще има значително влияние в живота на хората от тази зодия.

Телец

Вие винаги сте харесвали удобствата, но сте готови за надграждане този сезон. Вече сте преодолели емоционалната нестабилност на Марс в Рак, когато сте търсили повече уединение, а сега започвате да поемате нещата в свои ръце и правите всичко необходимо, за да поставите граници в личното си пространство. Предупреждение: опитайте се да не давате много власт на егото си и избягвайте игрите на власт, тъй като това може да доведе до някои семейни драми. Не се страхувайте да поемете инициативата в личните си дела. Не крийте емоциите си повече, а ги изразявайте гласно.

Близнаци

Вие сте експресивен човек и брилянтен оратор, но Марс в Лъв ще разгърне тези ваши качества още повече. Сега е периодът, в който ще имате умствена издръжливост и интелектуална дързост, за които не сте и подозирали. Също така сега е времето около вашия рожден ден и името ви наистина ще заблести още по-ярко с енергията на Лъва. Ако се чувствате напрегнати, то опитайте се да не бъдете излишно дребнави и злобни, защото може да предизвикате нежелани конфликти.

Рак

Успяхте – оцеляхте през емоционалните върхове и спадове, донесени ви от Марс във вашия знак. Този транзит със сигурност е бил изтощителен за вас. За щастие, идва периодът, в който цялото негодувание, което сте таили, някак ще изчезне и вие ще бъдете заредени отново с енергия и увереност. Ако сте проучвали финансови възможности или просто сте обмисляли начини да се възползвате от творческите си таланти, имате както уменията, така и смелостта да осребрите своята слънчева награда точно сега. Само внимавайте с прекомерните разходи и прахосването!

Лъв

Вие сте запалени и готови за действие. Това, разбира се, е невероятно заслужено, тъй като ви беше наистина трудно докато Марс преминаваше през Рак. Сега обаче ще усетите прилив на адреналин, който ще ви обзема още след първата глътка кафе сутрин. След навлизането на Марс във вашия знак, вие сякаш се подмладихте. Сега е моментът да си наложите воля и да започнете да спортувате, да се храните по-здравословно, да се грижите повече за външността си. Енергията на този транзит иска от вас да сте главен герой в живота си и да изоставите всякакъв вид и род смирение!

Дева

Вие никога не сте харесвали екстравагантността или парадирането. Независимо от това, ако напоследък сте давали приоритет на вашите обществени дела и социални приноси, сега трябва да направите крачка назад и да отделите повече време за себе си. Вашият живот може да се окаже много по-ярък и интригуващ, отколкото сте очаквали. В творчески план също ви очакват плодородни дни. Използвайте това време, за да се свържете отново със своя вътрешен глас и да завършите някои свои дела, за които все не ви е оставало време.

Везни

Идва период, в който можете спокойно да правите това, което правите най-добре, а именно – да поддържате равновесието около себе си, та дори и да се налага да изберете едно по-повърхностно поведение в името на репутацията си. Сега е моментът да бъдете домакин на различни вечери и социални събития, от които впоследствие можете да имате полза.

Скорпион

И вие ще протегнете ръка към звездите през този период! Навлизането на Марс в Лъв ще ви принуди да спрете да се скитате безцелно и да си направите по-строг и уверен план занапред. Червената планета ще подкрепи желанието ви да останете верни на себе си. Този транзит, изпълнен със страст, ще ви зареди с чиста отдаденост и ентусиазъм. Вероятно ще се преборите със своите конкуренти, противници и врагове на работното място. Не позволявайте на гордостта ви да замъглява съзнанието ви, а вместо това се съсредоточете върху целите си.

Стрелец

Готови сте да поемете на пътешествие в първа класа! Този транзит е прекрасна възможност да проучите възможностите си в предприемачеството. Възможно е през този период да се задълбаете повече в теми като религия и философия, въпреки че може и да не искате да изразите своите възгледи за света с близките си. Факт е, че точно сега ще получите прозрение, ще видите по-голямата картина на нещата и ще осъзнаете някои универсални истини, което пък може да ви бъде от полза в бъдеще.

Козирог

Идва момент, в който ще поемате нещата в свои ръце, поне по отношение на партньорствата си. Вие сте упорити и прагматични в ежедневието си, а също така имате смелостта и дързостта да бъдете дисциплинирани в преследването на вашето духовно израстване. Сега, повече от всякога, ще бъдете в тесен допир с вътрешната си сила. Идва момент, в който ще искате да изразите ненаситното си желание за самоутвърждаване, което пък може да подразни другите. Сега ще имате и силата да се изправите срещу нещата, които ви пречат да доближите целите си.

Водолей

Идва период, който е много подходящ за вас да направите нещата в личния си живот възможно най-официални (особено по отношение на връзката ви). Самата мисъл да изведете личните и/или професионални партньорства на следващото ниво сега ще ви вдъхновява, но има една уловка. Въпреки че ще имате увереността и смелостта да започнете нов етап от връзката си, важно е да уважавате и желанията на партньора си. В противен случай силата и страстта ви да се ангажирате може да изглеждат агресивни, арогантни и егоистични.

Риби

Марс в Рак ви подкрепи в творческите ви начинания, но намали желанието ви за развлечения. Време е да се върнете в дните, изпълнени с екшън! Марс в Лъв ще разпали най-продуктивния сектор във вашата натална карта и вие ще бъдете по-уверени от всякога. Сега е моментът да отметнете всички точки от своите списъци със задачи! Намерете и свободно време да тренирате. Вашето здраве и нивата ви на производителност ще процъфтяват при този динамичен транзит, така че не го проспивайте. Марс в Лъв може да ви принуди да се държите по-наперено от обикновено, което ще ви е от полза.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари