IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечен хороскоп за ноември – какво да очаква всяка зодия

1 ноември 2023 17 30

Астрологична прогноза за 11-ия месец от годината

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе11-ият месец от 2023 година?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за ноември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Високият тонус, ораторските способности и активните действия, насочени към постигане на желанията ви ще са полезни и навременни както за професионалния живот, така и в личен план. В началото на месеца ще изникнат някои неясноти, засягащи пряко финансовото ви състояние, но през втората половина, най-вероятно след 17-и, когато Слънцето и Марс ще са в хармоничен аспект с ретроградния Нептун, ще се справите със ситуацията. Не се надявайте да решите проблемите с един замах, обмисляйте ги задълбочено. Набележете важните срещи, уговорки и споразумения за последната 10-дневка на месеца.

Телец

Едно от важните астрологични събития във вашия знак е образуването на благоприятна конфигурация между Слънцето, Луната и ретроградния Юпитер още в началото на месеца. Следващото е навлизането на Бялата Луна, където тя ще остане в следващите 7 месеца. Първоначално някои приходи може да се забавят, да има затруднения в разплащанията и несигурност на постъпленията, но обстановката бързо ще се нормализира. Не се опитвайте да преодолеете затрудненията по лесния начин. Въздържайте се от рисковани решения. В никакъв случай не участвайте в хазартни игри, може да ви въвлекат в мошеническа схема. В последната 10-дневка на месеца творческият ви потенциал ще е необичайно силен. Ще ви подскаже оригинални решения за всички сложни ситуации.

Близнаци

Основното събитие във вашия знак е пълнолунието в края на месеца, но то ще е съпроводено с два напрегнати аспекта на Меркурий. Единият е квадратура с ретроградния Нептун, а другият е опозиция с Луната. Дотогава обаче обстановката ще е сравнително спокойна. Преди Сатурн окончателно да премине в директно движение е възможно да изникнат непредвидени разходи, контактите ви да са хаотични, да се наложи да се справите с последствията от стари грешки. След Новолунието ще разполагате с надеждна информация, способни сътрудници и подходящи ресурси, за да стартирате поетапно реализацията на замислите си. Действайте с умерено темпо и готовност да променяте заниманията при необходимост.

Рак

Въображението ви ще е изключително силно за разлика от умението за концентрация, което на моменти може да ви изневери. По друг начин казано, ще сте доста разсеяни, мечтателни и не особено обективни в преценките си. Ще си направите услуга, ако обсъждате сложните казуси и решения с хора, на които имате доверие и които биха могли да ви послужат като „коректив“. Положителното в цялата ситуация е, че бихте могли да визуализирате фантазията си, да я материализирате и в крайна сметка да получите финансови приходи от хрумванията си. Достатъчно е да ги представите разбираемо и пред колкото е възможно по-широка и по-разнородна публика. В личен план преживяванията ще са необичайни, но и стимулиращи.

Лъв

Проявете инициатива, но се постарайте да поддържате равномерно темпо. Около средата на месеца реалността може да се размине с очакванията ви и желанията с възможностите, но за щастие, ще е за кратко. Придържайте се към логиката и не позволявайте на емоциите да въздействат върху разума ви. Събитията ще са противоречиви, трудни за ориентиране и неприятните ви усещания ще са породени не толкова от видими неуспехи, колкото от необходимостта да се съобразявате с ограничения, довеждащи ви до безсилие. Използвайте ресурсите си пестеливо. Ограничете разходите до най-необходимите и дори да получите допълнителни постъпления, заделете ги за резерв. Ще са ви необходими в последната 10-дневка на месеца.

Дева

В началото на месеца Венера, която е във вашия знак ще е в опозиция с ретроградния Нептун. Ще се отрази върху скоростта и обективността на мисленето ви. Самите вие може да усетите, че ви е трудно да правите заключения, да свързвате фактите. Финансите ви ще са нестабилни, ще се наложи да се справите с някои професионални усложнения, което искате или не, ще ви принуди да предприемете решителни действия за овладяване на ситуацията. След Новолунието е желателно да довършите изостаналите задачи и ако не сте доволни от статуса си, от позицията, която заемате или от динамичния си стереотип като цяло, приемете че е настъпил моментът за промяна. Независимо от сферата, в която се налага да я направите, бъдете сигурни, че окончателните резултати ще надминат очакванията ви.

Везни

Венера ще премине във вашия знак, където е в статуса си на управител. Ще се отрази положително на настроението, на въображението и на решителността ви. С каквото и да се захванете, ще ви се получава някак по-лесно отколкото до момента. Нищо не би ви разколебало по пътя към реализацията на мечтите ви. Самочувствие няма да ви липсва и е желателно да поддържате контактите си активни, да общувате с различни хора, да не стигате до състояние на изолация и самодостатъчност. Обърнете внимание на събеседниците, които не са съгласни с вас, които не споделят мнението ви. Точно те ще се окажат най-полезни, защото противопоставяйки се, ще ви принудят да обмисляте решенията си по-задълбочено, да обръщате внимание на детайлите, да повишите ефективността си.

Скорпион

Няколко са важните астрологични събития във вашия знак. В началото на периода Меркурий ще е в опозиция на ретроградния Уран. Следва датата на Новолунието и няколко дни по-късно Марс ще е в съединение със Слънцето. Аспект, с който започва новият двугодишен цикъл на Марс. Ще се активират процесите във всички сфери, които ви интересуват. Преглеждайте внимателно всички предложения за сътрудничество, нова или допълнителна работа (а такива ще има), обсъждайте ги с близките си, съобразявайте се с препоръките им. Колкото и да са отегчителни на моменти заниманията ви, постарайте се да ги довършвате. Отървете се от всичко, което ви пречи и не оставяйте дейности, които да ви връщат назад.

Стрелец

Меркурий ще премине във вашия знак и ще е в благоприятен аспект с Плутон и с Венера. В края на месеца при вас ще навлезе и Слънцето. Ще образува благоприятни аспекти с Плутон и ретроградния Нептун, но не особено добра конфигурация със Сатурн. Няколко дни след това Марс също ще премине във вашия знак, където също ще образува напрегнат аспект със Сатурн. През първите десетина дни се ориентирайте към дейности от практически характер. След като ги довършите, ще можете да се занимаете с дългосрочните си проекти. Обстоятелствата ще са динамични, но благоприятни. Бихте могли да разширите бизнеса си или да стартирате нов, да създадете плодотворни контакти, да подпишете нови договори, да си организирате задгранично пътуване, стига да го искате. Каквито и изненади да се случат, ще успеете да осъществите замислите си и то с минимални усилия.

Козирог

Месецът започва с благоприятен аспект между Плутон и Венера, който ще намали зациклянето, предизвикано от ретроградното движение на Сатурн. Напрежението бавно, но устойчиво ще намалява. Ще работите по-спокойно, ако намалите контактите или поне успеете да се дистанцирате от хората, с които трудно намирате общ език. През втората половина на месеца ще сте доста по-работоспособни, мотивирани и стремителни. Ще успеете да проведете набелязаните мероприятия, да осъществите промените, които обмисляте, независимо дали засягат личния или професионалния ви живот, да стабилизирате позициите си. Ще подобрите социалния и материалния си статус, ще повишите доходите си. Подходящи ще са и условията за творчески изяви, ако основните ви занимания изискват въображение и креативност. Ако пък не са, вдъхновението може да ви подтикне да изпробвате силите си в неизпробвана до момента сфера.

Водолей

Първоначално насочете вниманието си към поетите към момента ангажименти и се постарайте да ги изпълните в уговорените срокове. При поява на обективни спънки, задължително предупредете и своевременно променете условията. Събитията ще се развиват в рамките на предвижданията ви и с умерена скорост. През втората половина на месеца ще можете да избирате заниманията според предпочитанията си, да ги променяте, комбинирате, да импровизирате. Професионалните успехи ще се редуват с радости в личния живот и обратно. Силите и вдъхновението ще ви стигнат за всичко, а използвате ли ги максимално, приходите ви устойчиво ще се повишат. Ще можете да изпробвате уменията си в непрактикувани до момента области.

Риби

Сатурн от стационарно още в началото на месеца преминава в директно движение. Спънките, каквито и да са били, ще загубят значението си. Мисълта ви ще е изключително бърза, логиката безупречна, концепциите – ясни, а въображението безкрайно като хоризонта. Без значение ще е дали ще се занимавате с умствен или с физически труд, дали ще се обучавате, усвоявате информация или практически умения. Всичко ще ви се получава като на шега. Благодарение на умението ви да реагирате гъвкаво и да се приспособявате към всяка ситуация, ще успеете да избегнете моментите, предизвикващи напрежение и безпокойство. Дори да се случат някакви изненади, ще се справите с тях своевременно и ефективно, запазвайки както здравето, така и доходите си.

КоментариКоментари