IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Време разделно: Най-изненадващите звездни разводи и раздели за 2023 година

28 декември 2023 16 30

Вижте кои знаменити двойки прекратиха своите отношения през изминалата година

Хю Джакман и Дебора Лий-Фърнес; Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Много двойки знаменитости си казаха последно сбогом през изминаващата 2023 година. Някои от тези раздели и разводи се оказаха наистина изненадващи за феновете на въпросните известни личности, тъй като допреди това те поддържаха имиджа на щастливо семейство. Сред двойките, които прекратиха романтичните си отношения през тази година бяха много актьори, музиканти и дори канадският премиер. В статията няма да включим Уил Смит и Джейда Пинкет Смит, които също тази година изненадаха света с признанието, че живеят разделени от цели 7 години, тъй като засега те нямат никакво намерение да се развеждат. Джейда дори наскоро сподели, че с Уил все още не са се отказали нито от връзката си, нито от брака си, който, според нея самата, ще продължи „докато смъртта ги раздели“. 

Вижте списък на 12-те най-изненадващо разпаднали се звездни семейства, за които повечето хора смятаха, че ще пребъдат за цял живот заедно.

Джоди Търнър-Смит и Джошуа Джаксън

Джошуа Джаксън

Джошуа Джаксън и Джоди Търнър-Смит; Снимка: Getty Images

Актьорската двойка Джоди Търнър-Смит и Джошуа Джаксън се разделиха през октомври 2023 г. като само два дни преди да обявят края на отношенията си, те се появиха заедно на модно събитие, на което изглеждаха във видимо добро настроение. Джоди подаде молба за развод от Джошуа на 2 октомври 2023 г. Актрисата и модел посочи непреодолими различия като причина за раздялата. Двамата с Джошуа сключиха брак на скромна сватба през декември 2019 г., след като тя му предложи брак година преди това. Двойката споделя дъщеря Джани, която се роди през 2021 г. 

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес (на основната снимка) обявиха, че се развеждат след 27 години брак. Австралийската актьорска двойка наистина шокира феновете си с това признание, тъй като те винаги са били пример за сплотеност. Двамата обявиха раздялата си на 15 септември с думите: „Бяхме благословени да споделим почти 3 десетилетия заедно като съпруг и съпруга в прекрасен, изпълнен с любов брак. Нашето пътуване сега се променя и ние решихме да се разделим, за да продължим индивидуалното си израстване“, казаха те пред списание People.

Двамата се ожениха през 1996 г., като Хю е със 13 години по-млад от Дебора. Те винаги са казвали, че семейството им е техен „най-висок приоритет“. Хю и Дебора са родители на две осиновени деца – син Оскар и дъщеря Ава, които вече са около 20-годишни.

Джо Джонас и Софи Търнър

Джо Джонас

Джо Джонас и Софи Търнър; Снимка: Getty Images

Джо Джонас и Софи Търнър се разделиха след четири години брак. Певецът от групата „Джонас Брадърс“ подаде молба за развод от британската актриса на 5 септември. Изпълнителят на Cake By The Ocean споделя две деца със звездата на сериала „Игра на тронове“. Джо обаче заяви в молбата си, че бракът им е „безвъзвратно разбит“, без да уточнява причината. По-късно източници, близки до двойката, казаха пред сайта Page Six, че разводът е бил последна опция за Джонас, който „усетил, че е изчерпал всичките с и възможности да спаси брака си“.

„Той никога не е искал да разбие семейството си, но трябваше да предприеме това, което смяташе, че е най-доброто действие за неговите две момичета“, каза вътрешен човек, отбелязвайки, че раздялата им не е била напълно неочаквана от близките им.
Съобщава се обаче, че двойката, която сключи брак през май 2019 г., е подписала „железен предбрачен договор“ само седмици преди сватбата си.

София Вергара и Джо Манганиело

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by luisa (@vergaraqueen)

София Вергара и Джо Манганиело обявиха раздялата си през юли 2023 г. Сайтът Page Six ексклузивно съобщи новината за това, че двамата актьори планират развод, след като няколко месеца преди това са живели разделени.

София и Джо написаха в съвместно изявление: „Взехме трудното решение да се разведем. Като двама души, които много се обичат и ги е грижа един за друг, ние учтиво молим за уважение към личното ни пространство в този момент, докато преминаваме през тази нова фаза от живота си.“

Актрисата от сериала „Модерно семейство“ и актьорът от „Професия: стриптийзьор“ предизвикаха слухове за развод седмица преди да бъде потвърден, когато Вергара беше видяна да се забавлява на почивка в Италия с приятели, без да носи брачната си халка.

Двойката се ожени на пищна сватбена церемония през ноември 2015 г. Към момента и двамата вече си имат нови романтични половинки. София излиза с уважаван лекар ортопед, а Джо намери отново любовта в лицето на млада, но не особено популярна актриса.

Ариана Гранде и Далтън Гомес

Ариана Гранде и Далтън Гомес се разделиха след две години брак. Page Six съобщи през юли 2023 г., че певицата и нейният съпруг Далтън са скъсали тихомълком още през януари месец 2023, макар да обявиха това доста по-късно.

„Те взеха решението заедно. Двамата имаха проблеми в  брака си още преди януари, но искат да си останат най-добри приятели“, каза източник, близък до бившата двойка.

Ариана и Далтън започнаха да се срещат в началото на 2020 г., а се сгодиха по-малко от година по-късно. Те сключиха брак на частна домашна сватбена церемония през май 2021 г. в нейното имение в Монтесито, Калифорния.

Към момента Гранде има връзка със своя колега Итън Слейтър, който също наскоро се раздели с  жена си.

Рики Мартин и Джуан Йосеф

Рики Мартин,

Рики Мартин, Джуан Йосеф, БГНЕС

Рики Мартин и Джуан Йосеф обявиха през лятото, че ще  се развеждат след шест години брак. В съвместно изявление на 6 юли Мартин и Йосеф заявиха, че с брака им е свършено. „Най-голямото ни желание сега е да продължим да имаме здрава семейна динамика и връзка, съсредоточена върху мира и приятелството, за да продължим съвместното възпитание на нашите деца, запазвайки уважението и любовта, които имаме един към друг“, написа отчуждената двойка чрез Instagram.

Латино певецът и художникът станаха семейство през 2017 г., а по-късно посрещнаха две деца, родени от сурогатна майка – дъщеря Лусия и син Рен.

Рийз Уидърспун и Джим Тот

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?KARINA? (@klsnicegirl)

Рийз Уидърспун и Джим Тот обявиха изненадващо, че се разделят през март 2023 г. Чаровната актриса и холивудският агент разкриха, че слагат край на брака си точно два дни преди 12-ата годишнина от сватбата си. „С голямо внимание и обмисляне взехме трудното решение да се разведем“, написа актрисата в Instagram.

„Радвахме се на толкова много прекрасни години заедно и продължаваме напред с дълбока любов, доброта и взаимно уважение към всичко, което сме създали заедно“, добави тя.

Носителката на „Оскар“ добави, че „най-големият приоритет“ на двойката е синът им Тенеси. Малко след като разводът им беше обявен, Джим беше сниман от папараците на екзотична почивка с друга жена. 

Тони Гарн и Алекс Петифър

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by art8amby (@art8amby)

Германският модел Тони Гарн и американският актьор Алекс Петифър обявиха през април, че се развеждат. Тони направи това чрез Instagram профила си. Двамата с Алекс бяха женени едва две години. „Ще продължим връзката си като приятели и родители на нашия ангел Лука“, сподели Гарн в социалната медия, имайки предвид едногодишната им дъщеря.

Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер

Кевин Костнър,

Кевин Костнър и Кристин; Снимка: БГНЕС

Съпругата на Кевин Костнър, Кристин Баумгартнер, подаде молба за развод със звездата от „Йелоустоун“ след 18 години брак на 1 май. Според сайта TMZ, дизайнерката е цитирала „непреодолими различия“ като причина за раздялата им като тя поиска съвместно попечителство над трите им деца: Кейдън, Хейс и Грейс.

„С голяма тъга се появиха обстоятелства извън неговия контрол, които доведоха до това, че г-н Костнър трябваше да участва в дело за разтрогване на брака“, потвърди пред изданието представител на актьора от „Бодигард“.

Двамата набързо проведоха и дело за издръжка, което след известни спорове уредиха в съда. Кристин пък беше накарана от съдията да напусне мегаимението на мъжа си, заради предбрачен договор, който навремето е подписала.

Канадският премиер Джъстин Трюдо и Софи Грегоар

Трюдо и

Джъстин Трюдо и Софи Грегоар; Снимка: Getty Images

След 18 години брак първата двойка на Канада се разделя, разкри самият премиер Трюдо в публикация в социалните медии на 2 август 2023 г. „Здравейте всички, Софи и аз бихме искали да споделим факта, че след много смислени и трудни разговори, взехме решение да се разделим“, написа политикът. „Както винаги, ние оставаме близко семейство с дълбока любов и уважение един към друг и към всичко, което сме изградили и ще продължим да изграждаме. За доброто на нашите деца ви молим да уважавате нашето лично пространство. Благодарим.“ 

Те споделят три деца: Ксавие, на 15, Ела-Грейс, на 14, и Хедриън, на 9 години.

Мерийл Стрийп и Дон Гъмър

Мерил и

Мерил и Дон; Снимка: Getty Images

Холивудската актриса и съпругът и Дон Гъмър обявиха през есента, че са взели решението да се разделят след 45-годишен брак. Оказа се, че 74-годишната звезда и 76-годишният скулптор живеят отделно от цели 6 години. 

Новината шокира почитателите на Мерил, тъй като наскоро тя беше забелязана да носи брачната си халка по време на събитие. Факт е обаче, че двамата са се появявали заедно през далечната 2018-та година по време на Оскарите.

Двойката има четири вече пораснали деца – 43-годишния Хенри, 40-годишната Мами, 37-годишната Грейс и 30-годишната Луиза. Всички те са отгледани в семейната им къща в Кънектикът, в малкото и спокойно историческо градче Салисбъри. Мерил и Дон имат и 5 внучета.

Бритни Спиърс и Сам Асгари

Любовната приказка на поп иконата Бритни Спиърс и нейният съпруг Сам Асгари приключи през лятото, когато бившият личен треньор и настоящ актьор, подаде молба за развод с певицата след едва 14-месечен брак. Двамата започнаха връзката си към края на 2016 г., а сключиха брак през юни 2022 г. Те нямат деца, но Спиърс направи един спонтанен аборт по време на връзката им.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари