IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво ви очаква според зодията

2 април 2024 19 30

Астрологична прогноза до 7 април

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода до 7 април 2024 година. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предупреждавайте близките за намеренията си и не ги поставяйте пред свършен факт. Успехите ви ще са видими, но прекалената критичност не само спрямо себе си, но и спрямо околните, няма да доведе до нищо добро. Колкото повече бързате, толкова повече затруднения ще трябва да преодолявате. Може непрекъснато да се налага да отстранявате някакви аварии, грешки, травми, непредвидени задължения. В края на седмицата Венера се премества във вашия знак. Избягвайте спонтанните действия, предприети в прилив на емоции.

Телец

Синхронизирайте намеренията си с тези на близките и не прекалявайте с инициативата. Каквито и грешки да допуснете те ще са в резултат на надценяване на възможностите – своите или чуждите, на прекаляване с доверието и на излишни капризи, които можете да си спестите. Не вярвайте на обещания и не предприемайте кардинални промени, за чийто ефект не сте сигурни.

Близнаци

Преминаването на Меркурий в ретроградно движение, макар че не се намира във вашия знак, ще окаже влияние върху мисленето ви. Не е изключено да събуди страховете, комплексите, съмненията ви. Придържайте се към обичайния си динамичен стереотип. Промените, дори обмислени, дори незначителни, ще се отразят негативно на настроението ви. Не се отказвайте от предварителните си замисли, натъквайки се на някакъв препъникамък. Потърсете допълнителна информация или за свое улеснение, се консултирайте със специалист.

Рак

Монотонното ежедневие ще ви се отрази демотивиращо. Ще ви е трудно да намерите баланс между вътрешното и външното, между мислите и действията си. Ще се явят хора от миналото, които ще ви накарат да се замислите за грешките си. Не позволявайте на старите преживявания да ви дърпат назад и да пречат на развитието ви. Анализирайте отношенията си в глобален мащаб и смело прекратете онези, които ви изтощават и усещате като „камък на шията“.

Лъв

Периодът ще е сложен и събитията ще са нееднозначни. Въздържайте се от важни и необратими решения. Действайте с умерено темпо, но обмислено. Наблюдавайте обстановката и се възползвайте от случващото се доколкото е възможно. Отстоявайте постиженията и позициите си само с позволени средства. Отделяйте време за любимите си занимания, с които да поддържате устойчиво тонуса си.

Дева

Всички събития ще се случват някак си като на забавен каданс. Периодът не е подходящ за промяна на работата или на методите, за стартиране на нововъведения. Ориентирайте вниманието си към анализиране на вече постигнатото, коригиране на допуснатите грешки, възобновяване на прекъснатите контакти. Приемайте необходимостта от компромиси като нещо естествено. Не се доверявайте на новите си познати.

Везни

Систематизирайте постиженията от всички сфери на собствения си живот. Помислете коя е най-важната и ако се налага да внесете някакви подобрения, то заемете се именно с тях. Енергетиката ви ще е силна, но хаотична и ако не я канализирате в конкретна посока, то вместо постижения, ще нанесе поражения. Правилното разпределяне на приоритетите ще е гаранция за напредък в един по-продължителен период от време. Не позволявайте да ви въвличат в конфликтни ситуации и в съмнителни сделки. Може да станете жертва на измама.

Скорпион

Логиката ви е силна, ориентирайте силите си към справяне с проблемните ситуации. Дори най-сложните казуси ще ви се сторят като детска игра, стига да сте достатъчно последователни, готови да приемете новото и непознатото като полезна необходимост и да усвоите допълнително количество информация, гарантираща напредъка ви. Търсете начин да подобрите отношенията си от всякакъв характер, особено ако самите вие сте сприхави и прекалено критични.

Стрелец

Едва ли ще се наложи да се справяте с някакви непреодолими неприятности. По-скоро ще се появи необходимост да се намесите за преодоляване различни грижи за близките си. Обстановката ще е сравнително спокойна, ще разполагате с достатъчно време както за професионалните, така и за обществените или социални ангажименти. Източник на положителни емоции ще са срещите с приятелите и то най-вече с тези от далечното минало, които отдавна не сте виждали. Ще разполагате и с благоприятни обстоятелства за усвояване на нови знания, ако задълженията ви го изискват.

Козирог

През първите дни на седмицата събитията ще са странни, по-скоро неприятни. От друга страна, натрупаните от тях впечатления и опит вероятно ще се окажат полезни съвсем скоро, защото не е изключено да попаднете буквално в дежавю ситуация. Не споделяйте и не обсъждайте тайните си и личните проблеми, които ви създават чувство за несигурност. Достатъчно е да вярвате в себе си, да си създадете правилна концепция и да сте последователни в изпълнението ѝ и ще можете да осъществите конструктивните промени, от които действително имате нужда.

Водолей

Един от основните ви стремежи е непрекъснато да показвате присъщата си уникалност. Продължавайте да го правите, но по възможност без да се въвличате в скандални ситуации. Следвайте въображението, вдъхновението, интуицията си и не прекалявайте със самочувствието, ако не искате да си създадете и нови, и допълнителни врагове. Дори да се случат някакви изненадващи неприятности, приемете ги с присъщото си чувство за хумор. Всички знаят, че умеете майсторски да превръщате дефектите в ефекти. Просто ще го направите за пореден път.

Риби

Насочете енергията си предимно към творчески дейности. Настроението ви ще е преобладаващо романтично, но пък ще сте доста разсеяни, което е предпоставка да пропуснете нещо важно. При подобни обстоятелства екипната работа е за предпочитане пред индивидуалната. Без никакви усилия ще постигнете синхрон с колектива, а ако нещо ви убегне, то все ще се намери кой да забележи и да ви подскаже. Предстоят промени, които ще е невъзможно да избегнете, така че е по-добре да не им се противопоставяте, а бързо да решите как да ги „наместите“ в съществуващите към момента обстоятелства.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари