IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Таро прогноза за май 2024 г.: Какво очаква всяка зодия?

20 април 2024 19 30

Какво ви очаква през следващите няколко седмици?

Снимка: IstockPhoto

Овен

Карта Таро: 9 диска

Чака ви не месец, а приказка. Отлични перспективи ще се отворят само за вас. Очакват ви нови проекти, срещи с влиятелни, авторитетни хора, придобиване на важни умения – всичко това впоследствие може да ви донесе финансови резултати. Избягвайте пасивността и излишните очаквания, бъдете активни, действайте. Ще успеете – Вселената благоприятства това.

Телец

Карта Таро: Луна (Старши Аркан)

Въпреки че май е вашият месец и е време за приемане на подаръци и комплименти, за вас ще бъде много важно да работите върху запазването на спокойствие. Може да развиете страхове, които ще засенчат реалността. Не вземайте тежки решения и не се пренатоварвайте. Действайте според обстоятелствата. Препоръчително е да прекарвате повече време сред природата и да правите неща, които ви успокояват: това може да бъде йога или пилатес, да създавате неща със собствените си ръце или да създавате комфорт в дома си.

Близнаци

Карта Таро: Сила (4 диска)

Близнаци, очаква ви месец на сила и стабилност. Основната ви задача за май е да сте дисциплинирани и да не давате празни обещания. Може да се наложи да вземете решения по въпроси, свързани с недвижими имоти. В отношенията с хората спазвайте граници – знайте как да кажете „не“, ако „желанията“ на други хора противоречат на вашите принципи и желания.

Рак

Карта Таро: Любов (2 чаши)

Очаква ви прекрасен топъл месец, в който ще изпитате подкрепа не само от най-близките си, но и от Вселената. Където и да се появите, навсякъде сте добре дошли, чакат ви, защото предавате добро настроение. През май може да получите интересни предложения за съвместяване на проекти. Бъдете готови да приемате подаръци и комплименти от другите.

Лъв

Карта Таро: Луна (Старши Аркан)

Лъвове, май е страхотно време да забавите темпото и да потърсите отговори в себе си. Може да ви се струва, че всичко не върви толкова гладко, колкото бихте искали – по-добре, повече и по-бързо. Всички тези мисли могат да предизвикат само напрежение. Вашата задача е да се научите да се отпускате. Чудесно време за партита и нови приятелства. Възможно е да имате пророчески сънища, така че обърнете внимание на знаците.

Дева

Карта Таро: Забрана (5 жезли)

Дева, през май може да срещнете препятствие, което ще попречи на плановете ви, но не „увесвайте нос“ – тази криза е необходима, за да достигнете ново ниво. Търсете нестандартни начини за решаване на проблемите. Може да има напрежение под формата на съревнование, както в работата, така и в личните отношения. Не мълчете, знайте как деликатно да изразите позицията си и да чуете опонента си. През май е препоръчително да избягвате екстремните спортове, тъй като могат да причинят травми.

Везни

Карта Таро: Йерофант (Старши Аркан)

Везни, този месец ще бъде силно повлиян от комуникацията с учители наставници или по-възрастни роднини. Възможно е изготвяне на официални документи и взаимодействие с държавни агенции: банки, застраховки, служби по вписванията. Като цяло май ще е спокоен. Вашите натрупани знания и опит ще дадат резултати и постепенно повишаване на статуса и авторитета в работата ви.

Скорпион

Карта Таро: Кулата (Старши Аркан)

Раздадена ви е трудна карта, карта на обновяване и прочистване. Време е да преразгледате своите планове, цели и средата, която ви съпътства по пътя. Вие сте на прага на значителни промени, трябва да имате смелостта да пристъпите към тях. Откажете се от това, което вече не ви носи радост, добавете нови навици към живота си. Чудесно време да обновите, пренаредите и преосмислите гардероба си. И внимавайте с конфликтните ситуации.

Стрелец

Карта Таро: Колесницата (Старши Аркан)

Стрелци, през май ви очакват високи скорости, стягайте куфара. Възможни са пътувания, командировки и бизнес преговори. И също така може да има значителни промени в работата, промяна на екипа, промяна в отговорностите, промяна на офиса. Всички тези промени ще бъдат във ваша полза. Запретнете ръкави, направете план и действайте според него.

Козирог

Карта Таро: Принцеса на жезлите

Козирози, очаква ви месец на прозрения, ярки срещи и нови запознанства. Извадете най-ярките и екстравагантни тоалети, трябва да сте център на вниманието. Не се сравнявайте с никого и не спирайте наполовина започнатото. Направихте крачка, направете втора и трета, не се обръщайте назад към общественото мнение. Поставете си цели, покажете лидерски качества и вървете напред, очакват ви добри резултати.

Водолей

Карта Таро: Влюбените (Старши Аркан)

Водолеи, през май ще бъдете изправени пред труден избор. И ще прекарате много дълго време в анализиране и съмнение в коя посока да се движите. Не бързайте и не се мъкнете от една страна на друга. Ако не можете да вземете решение, отложете го. Опитайте се да насочите вниманието си към други неща. Също така може да получите покана за луксозен празник или събитие, на което ще имате възможност да блеснете.

Риби

Карта Таро: Принцесата на дисковете

Риби, очаква ви топъл, спокоен май. Не бързайте при вземането на решения. Мислите ли да започнете собствен бизнес? Отделете време, прегледайте всички опции, претеглете плюсовете и минусите, оценете конкурентите си и едва тогава действайте. В отношенията с хората това е карта на хармонията, отлично време за правене на съвместни планове. И някои от представителите на знака ще получат добри новини за ново попълнение в семейството.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

anonimen ( преди 3 месеца )
anonimen ( преди 3 месеца )
da ne berem grija I bes tova ste govorim sas po znaciteni hora na vseki planovete moje da ne savpadnat takace vseki I'ma glavata da Pravi svote kak palucitsya
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар