IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Венера влезе в Телец – какво означава това за вашия любовен живот

30 април 2024 17 30

Планетата на любовта ще остане в своя знак до 23 май

Снимка: Istock

Снимка: Istock

От 29 април до 23 май Венера се установява в Телец. Венера е у дома си в този знак, където планетата на любовта и връзката се наслаждава на земни удоволствия, естетическа хармония и разкошни сетивни изживявания.

Венера в Телец ни напомня да останем отворени към ежедневната красота. Оставете се да бъдете трогнати от добротата на непознат или от начина, по който следобедната светлина огрява сградите. Не, тези малки моменти на облекчение няма да оправят всичко – но не са излишни.

Лекотата обаче невинаги идва при нас сама. Докато Венера се излежава в Телец, понякога може да застинем в мързел и самодоволство. Така че, ако ви е грижа за нещо, продължавайте да се подбуждате към действие. Може да не сте в състояние да прекарате целия си ден в докосване на тревата или в миризмата на всяко цвете, но това е добре.

Вашите хороскопи са предназначени да се четат като вдъхновение. Ако знаете както вашия изгряващ знак, така и вашия слънчев знак, прочетете и ще разберете как Венера в Телец ще се отрази на вашия любовен живот според зодията ви:

Слънце и асцендент в Овен 

Влизането на Венера в Телец влива вашите ресурси с лекота – независимо дали намирате пари на тротоара, клиент ви казва „да“ на предложената от вас оферта или вие предлагате повече състрадание към минали финансови решения.

Основният магнетизъм е на ваша страна, така че ако искате да предоговорите заплатите си, давайте. Каквото и да влеете в сърцето си, ще привлече вниманието и ще изгради връзка. Така че покажете своите таланти. Може просто точно сега да отворите вратата с повечето възможности, дори и в любовта.

Слънце и асцендент в Телец

Когато Венера навлиза в Телец, вашият магнетизъм и чар са заредени докрай. През следващите няколко седмици силата ви на привличане работи на рекордно високо ниво. Където и да отидете, в каквито и проекти да насочите вниманието си, вие ще носите безспорния си блясък със себе си.

Ако луксът при благоприятни обстоятелства ви се струва неудобен или незаслужен, запитайте се защо. Добре е да попиете от сладостта. Позволете да се насладите на признанието, хапките удоволствие и романтичните връзки, които ви намират.

Слънце и асцендент в Близнаци

Когато Венера навлиза в Телец, вашата почивка и изцеление осигуряват приятно уединение. През следващите няколко седмици Венера е тук, за да ви синхронизира с удоволствието, което вече е втъкано във времето ви сами – независимо дали е в стабилизиращия ефект на дълбокото дишане, топлината на душа или катарзиса на любимия ви плейлист.

Предложете си любов към себе си, каквито и предизвикателни чувства да изплуват на повърхността. Когато попиете моментите на облекчение, които ви намират, вие също намирате пътя обратно към себе си.

влюбена двойка;

Снимка: Istock

Слънце и асцендент в Рак

Когато Венера навлезе в Телец, вие се синхронизирате с всичко, което е луксозно, стабилизиращо и жизнеутвърждаващо във вашите приятелства. През следващите няколко седмици вашата общност предоставя богат източник на връзка, лекота и хармония. Така че правете всичко и нищо заедно.

Легнете на слънце. Гответе споделена храна. Напомняйте на всички какво означавате един за друг. Вниманието и обичта, които предлагате, ще привлекат също толкова грижи към вас. Така че, ако искате да превърнете познатите в приятели, протегнете ръка. Поемете риск и водете с любов.

Слънце и асцендент в Лъв

Когато Венера навлезе в Телец, вашият публичен живот става гладък и сладък. Няма да направите грешки в тази сфера в момента. Връзките, които създавате с колеги, ще ви отведат далеч през следващите няколко седмици. Същото важи и за разкрасяването на бюрото ви или излизането в дрехи, в които се чувствате като лакомство за сетивата.

Ако смятате, че хармонията идва с уловка, запитайте се защо. Когато оставите удоволствието да влезе в живота ви, вие подхранвате своята сигурност в себе си и доверието си във всичко, което предлагате на света.

Слънце и асцендент в Дева

Любовта няма граници, Дева, и вие също не трябва да имате! Ако изпитвате желание да се занимавате с романтика, особено ако нямате късмет на местно ниво, помислете за разширяване на хоризонтите си. От 29 април до 23 май Венера, планетата на любовта, се премества във вашия експанзивен девети дом, напомняйки ви за огромните възможности там. Не отхвърляйте възможността за връзка от разстояние само заради разстоянието. Ако има истинска връзка, ще намерите начини да преодолеете празнината. За тези, които вече имат връзка, помислете за планиране на романтично бягство, за да поддържате искрата жива и пламъците да горят ярко у дома!

 

Слънце и асцендент във Везни

Тъй като Венера влиза в Телец, вашите сътрудничества са подсилени с по-гладки и по-силни връзки. Независимо дали разделяте сметки, договаряте условията на договор или съвместно създавате проект, следващите няколко седмици ще ви поканят да се насладите на удоволствието, неочакваните изкушения и моментите на красота, вплетени във вашите споделени начинания.

Не се страхувайте да се изложите – така ще привлечете партньорствата и начинанията, които са подходящи за вас. Така че давайте. Ще бъдете по-магнетични от всякога.

Слънце и асцендент в Скорпион

Когато Венера навлезе в Телец, вашите връзки очи в очи се вливат с допълнителна лекота и стабилност. През следващите няколко седмици се свържете с вашите най-добри приятели и любими хора и дайте приоритет на дейностите, които укрепват връзките ви и ви насърчават да се отпуснете заедно.

Колкото по-откровени сте с близките си хора, толкова повече привличате и получавате същата откритост в замяна. Така че се наслаждавайте на най-близките си приятели. Ще изградите мостове на доверие и интимност, когато го направите.

Слънце и асцендент в Стрелец

Когато Венера навлиза в Телец, вашите работни рутинни и здравословни практики се вливат с допълнителна лекота и хармония. Да се наслаждавате на моментите на удоволствието не е непременно нещо лошо. Ако ви се струва непродуктивно да се наслаждавате на лукс, когато се появи възможност, предизвикайте тази идея.

Всъщност следващите няколко седмици ще ви напомнят, че вашата нервна система, вашето време, вашата енергия и вашите усилия се подхранват и зареждат, когато допуснете това, което е сладко. Попийте го.

Слънце и асцендент в Козирог

В случай, че сте забравили: Не всичко опира до крайния резултат или крайната цел. През следващите няколко седмици Венера в Телец ще подчертае колко приятно е удоволствието без дневен ред. Да си позволите да се чувствате добре на най-основното, човешко ниво – дори във времена на колективна болка – не е погрешно. Всъщност това е жизненоважно.

Затова се обличайте в цветове и текстури, които ви носят радост. Направете си масаж. Почувствайте слънцето на лицето си. Вие заслужавате сладост. Напомняйте си това толкова често, колкото имате нужда.

Слънце и асцендент във Водолей

Тъй като Венера влиза в Телец, следващите няколко седмици ви канят да се насладите на лукс у дома. Това време също ви предлага известно вътрешно облекчение – като така необходимото издишване – което прави заземяването ви още по-лесно и възстановяващо, където и да сте.

Ако сте в настроение да напълните стаите си със свежи цветя или да напишете писмо на по-младото си аз, давайте. Вие ще привлечете повече връзки, когато се оставите на удоволствието и слушате сърцето си.

Слънце и асцендент в Риби 

Влизането на Венера в Телец ви синхронизира с удоволствието, закодирано в плътта ви, и засилва уменията ви за изграждане на мостове. Ако има писателски проект, който искате да стартирате, сега е моментът да магнетизирате аудиторията си.

Споделете какво мислите с приятелите, които чувствате като свои братя и сестри, разговаряйте със съседа си или се запишете за семинар или открит урок по нещо. През следващите няколко седмици ще формирате нови връзки, дори и да не ги търсите. Така че сами се ангажирайте със света, който е извън вашата позната среда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари