IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодията, която заслужено е на трона като най-неромантичната

4 май 2024 19 30

Предпочита самотата, страхува се от обвързване

Снимка: IstockPhoto

В западната астрология има 12 зодиакални знака, всеки от които има свои собствени характеристики. Според много хора датата на раждане влияе върху развитието на връзките им, включително любовните. Има един конкретен знак, който е напълно неподходящ за романтика. Според експерт от Astrotalk не бива да очаквате нищо особено от неговите представители – страхуват се от обвързване, влюбват се бавно и като цяло предпочитат самотата.

И така, коя е „най-малко романтичната“ от всички зодии?

Това е Водолей. Те не са от хората, които сляпо влизат във връзки, а дори и да влязат в такава, предпочитат да е без „ангажименти“.

Това не е най-лесният подвиг, но може да се очаква, че партньорите на Водолея трябва да го обичат с цялото си сърце, като са готови да не получат нищо в замяна. Тези, които обичат Водолея, трябва да бъдат търпеливи, тъй като този знак е „наистина бавен, когато става въпрос за влюбване“.

Не че Водолеите нямат нужда от никого – те просто си мислят, че нямат нужда от никого. Всъщност най-добрият начин да изградите връзка с Водолей е първо да станете негов приятел и след това да продължите напред, развивайки характера на тази връзка. Номерът е да ги накараш да се почувстват така, сякаш имат нужда от теб – „и след като го направиш, можеш да се насладиш на цялата романтика, която имат“.

Интроверти по природа, Водолеите обичат да бъдат сами и „минават през живота сами“. Освен това те са „консервативни с пространството си“, което ги прави не най-лесните партньори за съжителство.

Стрелецът е друг неромантичен знак. Въпреки това е трудно да се разбере защо това се случва. Докато представителите на този знак са „екстроверти“ и „авантюристи“, „рядко някой от тях“ знае как да си прекарва страхотно сам. Тоест те наистина имат нужда от компания.

Представителите на тази зодия имат „страхотно чувство за хумор“ и са много харизматични, затова се влюбват толкова лесно. „И ако случайно не се влюбите в тях, то тяхната чувственост, например под формата на Стрелец в рокля с цепка до бедрото, ще ви постави на колене“.

Стрелците могат да бъдат доста егоцентрични и поради това често не се вглеждат достатъчно дълбоко в отношенията си, за да ги оценят. Необходим е „много специален човек“, за да накара представител на тази зодия да се влюби, но когато чувството се появи, любовта обещава да бъде силна.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари