IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 3 на зодиите, които най-много се тревожат

2 ноември 2017 15 10

На какво се дължи безпокойството им?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Чувството на тревожност и безпокойство е често срещано в напрегнатото ежедневие, който водим днес. Сред някои обаче нивата на тези неприятни усещания са значително по-високи. 

Зодиакалният знак също има значение в това отношение. Кои са зодиите, които в най-голяма степен са засегнати от тревожност и безпокойство?

Близнаци

Родените под този знак не изглеждат така, сякаш нещо ги тревожи, но под тази външност се крие един много притеснен човек. 

Близнаците имат талант в това да превърнат един незначителен проблем в сериозна грижа. Тревожността им изглежда се размножава и понякога може да се почувстват така, сякаш са затрупани под цял куп от съмнение, страх и негативност.

Дева

Девите са тревожни по природа и когато това се комбинира с перфекционизма им, нивата на безпокойство се повишават. Те не искат да премислят всичко, търсейки най-лошите възможни сценарии, но това е част от тяхната личност.


Девите обичат да изследват, така че ако установят страничен ефект от ново лекарство или получат някакъв случаен симптом, те са първите, които започват да четат статии онлайн, за да си поставят диагноза. Това обаче ги кара да се чувстват още по-тревожни. 

Водолей

Те искат да бъдат всичко за всички и правят това, което трябва да се направи. Резултатът е стрес и напрежение, защото това просто е невъзможно. Когато трябва да разочароват някого, представителите на тази зодия се чувстват ужасно, което ги кара да се безпокоят.

Водолеите трябва да проумеят, че няма как да спасят всички и първо трябва да помислят за себе си. 

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари