IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кое е онова, което влудява всяка зодия? (II част)

5 ноември 2017 15 15

Емоциите, с които трудно се справяте

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Може ли астрологията да даде информация относно нещата, които могат да ни извадят от равновесие? Да и не. Зодиакът ни казва много за предизвикателствата, пред които се изправяме, включително дава информация и за здравословни проблеми от всякакъв вид.

Един по-задълбочен анализ на датата на раждане, която показва мястото на планетите и аспектите между тях, разкрива много за това, което ни кара да се чувстваме разочаровани или депресирани.

След като обърнахме внимание на онова, което може да извади от кожата родените под първите шест знака на зодиака, нека да видим как стоят нещата за останалите шест.

Везни

Везните обичат мира и красотата. Не се заблуждавайте, те няма да избягат от проблема или борбата, когато е заложено нещо, от което се интересуват. Везните дори ще отидат на война, ако е необходимо, за да коригират дисбаланса.

Ако обаче борбата трае прекалено дълго и се превърне в нормално състояние на техния свят, те губят надежда и потъват в отчаяние.

Скорпион

Въпреки силната си емоционалност, Скорпионите всъщност имат здрав разум, най-малко според собствената им дефиниция. Родените под този знак държат контрола над собствените си ум и сърце. Те не рухват лесно, освен ако не са принудени да разкрият всичките си тайни.

Когато най-съкровените мисли и чувства на Скорпионите са изложени пред някого, на когото не се доверяват, усещането за уязвимост може да ги пречупи.

Стрелец

Стрелците са надарени с гъвкавост на ума, която им позволява да се справят с почти всичко, без значение колко тъжно или страшно е то. Единственото нещо, което не могат да понесат дълго, е отегчението. На представителите на тази зодия, които се намират в задънена улица, не им трябва много време, за да „експлодират“.

Козирог

Козирозите са фокусирани върху постигането на резултати. Ще прекарат години, за да планират благополучно пътя си към успеха и да работят усилено, за да се уверят, че ще постигнат това, което искат.

Винаги логични и рационални, те са един от знаците в зодиака, за които е най-малко вероятно да имат признаци за умствено разстройство, освен ако плановете им не се объркат ужасно. За родените под този знак неуспехът е най-лошото нещо, което може да се случи.

Водолей

Това е най-ексцентричният знак на зодиака. Те сякаш винаги действат на ръба на реалността. Водолеите се интересуват от целия свят – те искат да направят така, че всичко да бъде по-добро за всеки един на планетата.

Водолеите трябва да си напомнят, че постигат напредък, колкото и да е бавно, или те ще бъдат претоварени и всичко около тях ще прилича на кошмар.

Риби

Рибите се свързват с всичко и всеки чрез емоциите си, което ги прави склонни към нестабилност. Освен това, те са склонни да съчувстват – могат да усетят това, което другите чувстват, и споделят тези емоции, сякаш са техни.

Представителите на тази зодия трябва да са наясно с границите между своето сърце и останалия свят, тъй като лесно може да се стигне до свръхстимулиране и да се загубят в хаоса и бъркотията.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари