IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Козирог: Годишен и любовен хороскоп за 2018 година

24 декември 2017 15 20

Какво очаква представителите на този знак през следващата година

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Годината ще започне малко трудно за Козирозите, като в първите два месеца ще има малко успехи и малко разочарования. До началото на пролетта ще бъдат решени основни служебни проблеми, а през март ще чуете обнадеждаващо шумолене на банкноти. Но за да имате нарастване на финансовите потоци, трябва да проявите находчивост и самочувствие. Под знамената на Козирозите са събрани професионалисти от всички области, но в повечето случаи от вас се изисква добре да презентирате своите умения.

До май ще получите интересни и най-важното – печеливши оферти от бизнес партньори. Те ще бъдат доста по-значими от тези, които сте имали през тази година.

Растежът в кариерата се очаква в началото на лятото.

От всичките финансови и професионални успехи обаче е важно да не забравяте за личния си живот. През летните месеци ще се радвате на компанията на близки и далечни роднини. Посещенията им няма да бъдат досадни, напротив – тези срещи могат да сложат началото на нови идеи, които да реализирате в бъдеще.

Козирозите, които нямат партньор, трябва да се посъбудят. Добрият момент за започване на връзка е през пролетта. Представителите на тази зодия обикновено са сладко срамежливи, но ако губят времето си в изчервяване ще бъде трудно да открият половинката си.

Есента ще бъде гореща за Козирозите. Мислите ви ще бъдат насочени към заслужена почивка, но именно тогава е времето да растете в службата, да заемете отговорна позиция. Забравете за ваканциите, това е времето, което ще окаже най-голямо влияние върху финансовото ви състояние.

До зимата Козирозите ще се радват на победи в професионалната сфера и ще изчисляват печалбите. Сега е моментът за заслужена почивка, а защо не и билет за екзотична дестинация с плажове.

Равносметката в края на годината? Козирозите ще бъдат щастливи, че са оценени и обожавани, обичани, а на моменти дори идолизирани.

Любовен хороскоп за Козирозите за 2018 година

На фронта на любовта ще има сериозни страсти, нищо чудно голяма част от обвързаните представители на зодията именно през 2018 г. да чуят Менделсон.

Козирог, първа декада (22 декември – 31 декември)

Необвързаните представители на зодията ги очаква доста интересна година, която ще премине на приливи и отливи. Но акцентът ще бъде ловуването, в което ще играете главната роля. Бъдете нащрек, любовта дебне отвсякъде. Ще има и разочарования, но няма да имате време да ги преживявате, защото на хоризонта ще излезе нова цел. Не е изключено в тази година на предизвикателства на любовния фронт да бъдат изкушени и семейните Козирози.

Козирог, втора декада (1 януари – 10 януари)

Вие сте уверени във вашия чар, но някак си нещата невинаги се получават. Но годината определено ще бъде успешна. Намалете изискванията за бъдещия избор, за да можете наистина да се насладите на поредица от невероятни изживявания. Ако обаче се смятате за ангел с крила, то тогава ще трябва да търсите Мистър или Мисис Съвършенство. А резултатът едва ли ще ви удовлетвори.

Козирог, трета декада (11 януари – 20 януари)

Чувствайте се свободни да показвате емоции – през следващата година се приветства искреността. Това не означава да крещите името на желания партньор на някой площад, защото вместо романтика ще трябва да отговаряте за хулиганство. Семейните Козирози от тази декада ще се радват на нови предизвикателства във връзката, които ще носят много положителни емоции.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари