Бащата на Меган Маркъл все пак ще отиде на сватбата на дъщеря си в събота, когато тя ще се венчае с принц Хари. Все пак има условие: ако лекарите му позволят пътуването до Лондон, съобщи TMZ.

Томас Маркъл обяснил, че е трябвало отново да бъде хоспитализиран, тъй като получил силни болки в гръдната област. Също така стана ясно, че му предстои сърдечна операция.

Още по темата

Лекарите го били предупредили, че сърцето му е сериозно увредено след инфаркта, прекаран преди седмица.

„Противна ми е мисълта, че мога да пропусна едно от най-важните събития в историята и да не заведа дъщеря си пред олтара“, заявил Томас Маркъл.

Според TMZ, Томас се раздразнил от обществената реакция, когато поканил фотографи да го снимат как се готви за сватбата срещу повече от 100 000 щатски долара. Той заявил, че не иска повече да излага дъщеря си.

Също така стана ясно, че той е бил приет в болница след инфаркт. Официално потвърждение за това обаче няма. Полусестрата на Меган Маркъл – Саманта, миналата седмица каза, че снимките на баща ѝ са нейна идея.

Меган Маркъл не поддържа връзка с доведените си сестра и брат и не ги е поканила на сватбата. Заради този факт двамата често се изказват неласкаво за актрисата.