IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодия Везни през 2019 г.

26 декември 2018 15 15

Вижте какво ви очаква през следващата година

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Жена Везни

Представителките на тази зодия винаги са били на върха. Очарователни, те са образец за изискан вкус и еталон за поведение. Тези дами са много взискателни към себе си и очакват същото и от околните.

Този чар и стил няма да останат незабелязани и противоположният пол ще предприема непрекъснати атаки. Флиртовете ще радват свободните Везни, но семейните невинаги ще успяват да избегнат ревностните сцени.

През пролетта са възможни конфликти в службата, но не по ваша вина. Препоръчва се да бъдете максимално търпеливи и да не се забърквате в клюки и интриги. Справедливостта ще триумфира и ръководството в крайна сметка ще разбере кой е прав и кой е виновен.

По отношение на здравето една от основните рискови области е нервната система, а почивката е най-добрият лек. Свежият въздух, приятните разходки и релаксиращите процедури ще благоприятстват вашето благосъстояние и ще укрепят тялото като цяло.

Мъже Везни

Как да изградим перфектни взаимоотношения с Везни? Основната тайна е доверието и разбирането. Мъжът Везни е силна личност, която цени независимостта и очаква от своята половинка пълно доверие. Въпреки завишените критерии – представителите на тази зодия ги очакват бурни преживявания на интимния фронт през следващата година. За да бъде всичко на ниво – винаги споделяйте желанията си с вашия партньор.

На работното място колегите ви ще бъдат настроени по-приятелски от всякога, но не вярвайте много на сладникавите им думи – някои може да се опитат да ви използват за лична изгода. Като цяло, кариерата ще се развие по такъв начин, че ще има достатъчно пари не само за най-необходимото, но и за приятни забавления. Не се колебайте да похарчите някой лев и за вашето хоби.

В началото на есента е възможно да почувствате слабост, може да се „обадят“ хронични заболявания. Но това няма да повлияе на общото ви здравословно състояние.

Зодия Дева през 2019 г.

Зодия Лъв през 2019 г.

Зодия Рак през 2019 г.

Зодия Близнаци през 2019 г.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
zodia kantar - meri ti akula i ti kroi kapata , 4e ia razbere6 gati vzeme parite.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар