IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4-те зодии, които са най-придирчиви в любовта

23 март 2019 15 15

Представителите на тези знаци трудно влизат в нова връзка

Снимка:istockphoto.com

Снимка:istockphoto.com

Има няколко зодиакални знаци, представителите на които са изключително придирчиви по отношение на любовта. На хората от тези знаци не им е много лесно да си намерят половинка, или защото все очакват повече, или защото не са готови да се задоволят с малко.

Ето и кои са тези 4 зодии:

Лъв

Стандартите на хората от зодия Лъв по отношение на това каква трябва да бъде тяхната идеална половинка, са толкова високи, че те трудно откриват човек, който да покрива поне половината от изискванията им. Те искат всичко от своя партньор – и физическа красота, и емоционално привличане, разбиране и подкрепа, сходни интереси, забавни разговори и т. н. Именно затова хората от зодия Лъв трудно дават шанс на една нова връзка. Освен това те приемат отношенията си много сериозно и им отнема много време да си изберат другар в живота. Но след като се спрат на някого, те дават всичко за успеха на връзката.

Везни

Везните не са точно придирчиви, а по-скоро повърхностни. Те са влюбчиви и любопитни по отношение на противоположния пол, а освен това са нерешителни по природа. Те претеглят всички предимства и недостатъци, страхове и възможности, преди да вземат окончателно решение, дали да започнат връзка с даден човек. Обикновено Везните не бързат в задълбочаването на отношенията си и затова голяма част от връзките им просто не издържат. Те се нуждаят от страст и усещане за безопасност още от самото начало, за да дадат шанс на партньора си за нещо по-сериозно.

Водолей

Водолеите мразят посредствените неща. Ето защо те ще чакат някого, когото смятат за уникален и специален, някого, който може да съблазни ума им, а не само тялото им, и няма да се задоволят с по-малко. Представителите на този знак са привлечени от хора, които са верни на себе си и които не се вписват в стереотипи. Водолеите ще си търсят партньор, който да е едновременно забавен, да е на високо интелектуално ниво, да притежава високи морални ценности и да е широко-скроен. Ето защо на тях им отнема доста време, за да изберат някого, който да притежава всичко това.

Дева

Избирането на човек, с когото да влязат в сериозни отношения, е сложен процес за Девите. Те са перфекционисти и очакват много както от себе си, така и от половинката си. Техните стандарти също са изключително високи и трудни за достигане. Добрата страна на тяхната придирчивост по отношение на любовта е, че те отказват да излизат с човек, който не се отнася към тях с достатъчно уважение още от самото начало. Девите искат реципрочност – те ще се грижат безусловно за човека до себе си, но ще очакват абсолютно същото в замяна. Те наистина се нуждаят от съмишленик в лицето на своята половинка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари