IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои зодии умеят да лъжат?

23 април 2019 14 50

Ето топ 5

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Умеете ли да лъжете? Има хора, които често искат да скрият истината, но не им се получава. Те се издават чрез мимиките на лицето или напрежението, което излъчват.

Според астролозите, представителите на някои зодии се справят успешно с лъжите, докато на други хич не им върви.

Вижте за кои знаци не важи поговорката: „На лъжата краката са къси“:

Овен

Хората, родени под този знак, не лъжат често, а само когато се налага. А когато това стане, са доста добри. Овните имат голямо его и чувство за самосъхранение, което ги кара да послъгват от време на време. Те са доста големи кариеристи, което е друга причина да им се налага да лъжат околните – просто искат да постигнат целите си.

Лъв

Царят на животните обича да е заобиколен от вниманието на хората. Ето защо, ако няма с какво да го привлече, е готов да излъже, само и само да се издигне. На тях им се носи славата, че обичат да послъгват често. Колкото повече го правят, толкова повече печелят уважението на своите слушатели.

Везни

Представителите на тази зодия са по-дипломатични. Те също са по-умерени с лъжите като хора от други зодии, но наложи ли се да се защитят или помогнат на близък, прибягват до добре скалъпените лъжи. Единственият им недостатък е, че често ги хващат.

Козирог

Те са прекалено мнителни към околните. Твърдят пред всички, че държат на морала и не обичат да лъжат, но истината е друга. Понякога прекалената им амбициозност ги кара да спестят истината за някои неща. После може да си признаят и дори да съжаляват.

Водолей

Подобно на Лъвовете, те също обичат да са в центъра на вниманието. Водолеите биха си съчинили неверни истории, за да спечелят любовта на обекта на техните желания или нови приятели, от които се нуждаят. Водолеите се славят и като клюкари, ето защо много хора не се учудват, ако те ги излъжат.

5-те зодии, които обожават да се правят на мъченици

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари