IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трите знака, които са най-повърхностните в зодиака

9 юни 2019 14 15

Те обичат нещата да са достъпни и лесни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Със сигурност, ако някой ви определи, че сте повърхностен едва ли ще го възприемете за комплимент.

За някои зодии астролозите смятат, че обичат нещата да са достъпни и лесни.

Тези хора обикновено са материалистични и са склонни да се интересуват повече от собствените си удобства или от придобиването на пари и материални облаги, отколкото от личностното си израстване.

Кои са най-повърхностните в зодиака?

Везни

Везните обикновено обичат нещата да са възможно най-опростени. И да, те са склонни да поставят доста голям акцент върху физическото привличане. Те са честни, когато споделят, че външният вид е едно от основните неща, които ги привличат в противоположния пол. Те си имат стандарти и ако някой не отговаря на тях, те може дори да не пожелаят да го опознаят.

Близнаци

Представителите на тази зодия са склонни да демонстрират колко повърхностни са, като постоянно публикуват в социалните мрежи.

Те имат цял албум със селфита и изпитват нужда да актуализират всяка информация. Близнаците са толкова заети със себе си, че рядко могат да се задълбочат в нещо.

Стрелец

Стрелците с радост ще ви кажат, че имат духовна страна и това е така. Те обаче нямат достатъчно време, за да я проучат напълно, защото са твърде заети да се срещат с хора и да се забавляват.

Стрелците не са най-себеосъзнатият знак в зодиака. Те не обичат особено да се впускат в дълбините на своите чувства, мисли и поведение. Ако нещо се обърка в отношенията им, те автоматично заключават, че това е грешка на другия човек, а не тяхна.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )
ne mislia 4e napisanoto e viarno . ot godini sum s goliam i maluk bliznak , niama ni6to s povurhnostno , neosuznato ili tam kakvoto o6te pi6e za zagubili sebe si li4nosti .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар