IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Меркурий – как ще ни се отрази (2 част)

3 юли 2019 14 50

Променя връзките

Pixabay

Pixabay

Ако след 7 юли не ви върви, не се чудете, от Меркурий е. До края на месеца планетата попада в ретроградната си фаза и обърква плановете на хората. Тя е свързана с общуването, ето защо през периода няма да ви върви в комуникацията.

Разбира се, както всеки път, Ретроградният Меркурий, който започва от Лъв и завършва в знака Рак, ще повлияе по-сериозно на представителите на определени зодии, докато други ще останат почти незасегнати.

До края на месеца е добре да преосмислим грешките си и да си вземем поука. Не бива да сключваме договори и да започваме нови начинания, в сферата на любовта също е добре да внимаваме.

След като ви представихме как ретроградната фаза на Меркурий ще се отрази на първите пет зодии, ето и останалите:

Дева (23 август – 22 септември)

През този месец ще ви се налага да лъжете, за да се домогнете до онова, което сте запланували и да постигнете напредък в работата. Все още не сте готови да споделите със света плановете си за бъдещето.

По време на ретроградния период на Меркурий намерете време, за да се отпуснете и не мислете за проблемите.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Противно на Ретроградния Меркурий, представителите на този знак ще имат успех в комуникацията. Те ще привлекат лесно свои съмишленици и могат да намерят нови приятели до края на юли. Доста ще са ангажирани.

От друга страна, в работата ще изпитат известни трудности. Нищо няма да им спори, но въпреки това не бива да се отказват и трябва да са по-търпеливи през периода.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Докато предпочитате да не афиширате широко онова, което правите, не си мислете, че ще останете незабелязани. Вие се справяте чудесно и през този месец ще получите чаканото признание.

Лунното затъмнение на 16 юни ще ви припомни от какво сте се отказали в миналото и ще ви настрои носталгично.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Когато става въпрос за пътувания, юли е идеалният месец за това. Излезте извън зоната си на комфорт и разширете кръгозора си.

Между 2 и 16 юли може да имате финансови затруднения. Ако искате да ги предотвратите, седнете и прегледайте сметките си, за да вкарате документите в ред.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Двете затъмнения през месеца ще рефлектират върху емоционалните Козирози. Чувствата ви ще бъдат подложени на изпитание, което означава, че ви очакват драми в комуникацията с хората.

Лунното затъмнение на 16 юли ще ви накара да вземете важно решение за бъдеща или настояща връзка. Въпреки съветите на астролозите, не отлагайте решението, от което зависи вашето бъдеще.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Бъдете търпеливи до края на Ретроградния Меркурий. Марс попада в Лъв и във вашия дом на отношенията. Затова помислете дали отделяте достатъчно време за любимите си хора. Може би има някой от тях, който се нуждае от подкрепа до края на месеца, а вие не сте го чували отдавна.

Оставете собствените си потребности на заден план и помислете за това с какво може да помогнете на другите. Добрината със сигурност ще ви се върне.

Риби (19 февруари – 20 март)

Слънчевото затъмнение в Рак на 2 юли най-вероятно ще разтърси вашия свят, Риби. Ако имате неангажираща връзка, то до началото на август трябва да се оставите на течението, след което да вземете решение как да продължите по-нататък. На работното място ще имат високи очаквания от вас, постарайте се да ги оправдаете.

Преоценете взаимоотношенията не само с партньора, но и с хора, които отдавна искате да разкарате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари