IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хотелска верига предлага работа за куче

17 август 2019 13 15

То ще оценява най-добрите места за почивка за животни

IStockphoto

IStockphoto

Да намерите хотел за лятната почивка, който да отговаря на вашите изисквания, е задача с повишена трудност. Още по-трудно става, ако имате домашен любимец и искате да го вземете със себе си. Въпреки че в България специализираните хотели за кучета са рядкост, в САЩ те набират все по-голяма популярност. Това доказват собственици на верига, които предлагат работа за четириного, което може да оценява качеството на услугите й за кучета. 

Веригата е в търсене на идеалното куче и неговия стопанин, които са готови да посещават различни хотели по света. Основната цел е животното да прави „рецензии“ на местата за отсядане на животните, а собственикът му да го придружава и разгадава неговите предпочитания, пише изданието „Metro“. 

Най-добрият кандидат – приятел на човека, ще получи 10 ваучера за хотели, в които могат да бъдат настанявани кучета. Всеки от тях ще е на стойност до 200 щатски долара. 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Never not living my best robe life. @Dolly_Pawton x #CanineCritic

Публикация, споделена от Hotels.com (@hotelsdotcom) на Авг 12, 2019 в 3:38 PDT

 

„Понякога ние обичаме нашите домашни любимци много повече, отколкото обичаме себе си. За нас не е изненада, че има ръст на почиващите, които искат да вземат заедно със себе си и своите любимци“. Това коментира Лиз Оукман. 

Хотели предлагат почивка в компанията на сладки животни

Според представителя на веригата, намирането на така наречения „кучешки критик“ ще помогне на хотелите да отговорят на изискванията на стопаните и техните четириноги. 

От управата на въпросните хотели решили да инвестират в специални места за кучета, за да може да привлекат по-голяма клиентела. На сайта на веригата има специална категория „Най-доброто за вашите домашни любимци“, където има подробна информация какви услуги за животни предлагат различните хотели. 

Хотел в Токио ви позволява да подкарате самолет

Обявата за куче, което да оценява хотелите, всъщност е един вид лотария, която разиграват хотелиерите. Всеки, който иска да участва, трябва да качи снимка на любимеца си в Instagram и да отбележи въпросната верига с @hotelsdotcom. Победителят ще бъде избран на 25 август. 

 

 

За съжаление на собствениците на кучета в България, играта е насочена само за хора, живеещи в Обединеното кралство, Франция, Испания, Норвегия, Финландия, Германия, Турция, САЩ, Канада (с изключение на Квебек), Бразилия, Мексико и Аржентина.

Според проучванията, кучетата се нуждаят от активна почивка също колкото хората.

Само за ценители – спа хотел във водата

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари