IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хотел в Испания отваря вратите си само за жени

1 октомври 2019 17 30

Посетителките трябва да имат навършени 14 години

Снимка: Pixabay

Самостоятелните пътувания се превърнаха в тенденция през последните няколко години. Много от туристите предпочитат да се разходят сами из дестинациите, а не да се съобразяват с група или с желанието на някой близък.

За някои хора обаче, особено жени, това приключение може да се превърне в неприятно изживяване и дори да прерасне в рискова ситуация. Затова, в Майорка отваря врати хотел, който е предназначен изцяло за нежната част от обществото.

жени

Хотел Сом Дона се намира на брега на град Манакор в Майорка, Испания. В него може да отседнат жени, които са на възраст над 14 години и да се насладят на басейна, здравословни менюта, спа процедури, фитнес зали, както и още удобства, нужни за спокоен престой.

Това е първият хотел в света, в който не се допускат мъже. Разполага с 39 стаи, чиито цени варират между 73 и 160 евро. Мястото е предназначено за жени с всякаква сексуална ориентация, а целта на компанията е да предложи на своите гости нужното спокойствие и откъсване от реалността.

жени

Според последни проучвания, жените все по-често избират да пътуват сами или с приятелки, отколкото с мъжа си.

Хотели предлагат почивка в компанията на сладки животни

Хотел в Токио ви позволява да подкарате самолет

Снимки: Pixabay

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари