IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 знака, които ще имат успешна седмица

14 октомври 2019 17 50

Скорпионите привличат вниманието навсякъде

Istockphoto

Новата седмица носи трансформации – както в личен, така и в професионален план. Под влияние на пълнолунието в знака Овен, което настъпи на 13 октомври, много хора ще преосмислят ценностната си система. Очаква се промяна в отношенията, прекратяване или започване на нови начинания и партньорства.

Заради скорошното настъпване на ретроградния Меркурий (31 октомври), някои хора ще си поставят високи цели, но не всички ще могат да ги достигнат.

Каквото и да правите, действайте на сигурно, за да не си изпатите, съветват астролозите. Според тях, тази седмица ще бъде късметлийска за родените под зодиите Близнаци, Везни и Скорпион.

Близнаци

Тази седмица ще бъде изключително вълнуваща за всички, които носят този знак, стига да се отпуснат. Ако сте свободни, не е изключено да се влюбите лудо и да заживеете за мига поне за малко. Това ще ви вдъхнови да творите, което ще ви донесе удовлетворение. Опитайте се да избягате от манията да контролирате всяко нещо.

Везни

Пътят към успеха не е лесен. Именно това ще установите през тази седмица, когато въпреки някои перипетии ще получите онова, за което сте хвърлили доста усилия. Тази седмица ще превъзмогнете вашите слабости в името на целите. В следващите дни ще добиете повече самочувствие, което ще ви направи по-уверени.

Седмичният ви хороскоп за 14-20 октомври

Скорпион

Хората, родени под този знак, ще се радват на много положителни емоции, които ще споделят с най-близките си. Благодарение на това, че са отговорни, Скорпионите ще имат успех в комуникацията с хората. Дори и да имат леки спънки, със своята интуиция и творческо мислене, те ще избегнат конфликтите и ще предотвратят провала.

Хороскопът ви за 14 октомври

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари