IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мантра за успех според зодията (1 част)

30 октомври 2019 17 50

Лъвовете не бива да са прекалено егоцентрични

IStockphoto

Може да ви звучи странно, но всеки зодиакален знак има своя мантра, която го води по пътя към успеха. Така наречените кратки поговорки или цитати, могат да привлекат положителни емоции и просперитет, стига човек да вярва в това.

Според астролозите, ако човек сам се убеди в нещо, то има силата и желанието да го постигне наяве. Чрез повтаряне на една мантра той привлича онова, което желае силно.

Вижте коя е вашата мантра според зодията:

Овен

„Приеми живота такъв какъвто е. Пусни миналото и вярвай в бъдещето“

Всички, родени с този знак, обичат да държат контрола в свои ръце и всичко да става по техния начин. Това невинаги е възможно и им създава затруднения. Ако искат да успеят, те трябва да повярват в мантрата и да я повтарят. Свикнат ли, че не всичко около тях трябва да се случва под техния контрол, ще имат по-голям напредък и спокоен живот.

Телец

„Нищо, което си струва, не идва лесно“

О, да! Много Телци знаят това, защото понякога сякаш си блъскат главата в стена и нямат успех. Много пъти им се иска да зарежат всичко и да не бъдат толкова услужливи с хората, но все нещо ги кара да продължат. Накрая усилията им се отплащат, независимо колко време е минало.

Близнаци

„Не изричай нещо, което не е истина. Не прави неправилни неща“

Характерът на Близнаците е такъв, че първо могат да кажат нещо, после да се отметнат от думите си. На тях не може да се разчита и затова не всеки вярва в това което говорят. За да не ги мислят за двуличници и да имат успех в живота, те трябва да мислят преди да говорят и да спазват правилата, валидни не само за тях, но и за околните.

Рак

„Не оставяй емоциите ти да надделеят над интелигентността“

Раците имат сложен характер. Те знаят какво искат от живота, но са прекалено чувствителни и понякога заради емоциите правят неща, заради които после могат да съжаляват. Ето защо винаги, когато са афектирани, трябва да се сещат за своята мантра и да изчакат да се успокоят.

Лъв

„Животът не се върти само около теб“

За да са успешни в живота, Лъвовете трябва да забравят за своето его. Те винаги искат да бъдат на преден план и хората да се съобразяват с мнението им. Ако спрете да бъдете толкова егоцентрични, ще разберете, че другите също имат своите нужди и не са длъжни вечно да се съобразяват с вас.

Мантрите на останалите зодии четете утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари