IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Глад! Как се държат зодиите, когато искат храна?

8 ноември 2019 17 50

Проява на знаците и техния характер

Снимка: Istockphoto

Гладът може да направи хората много чувствителни, раздразнителни и емоционални. Ето какво прави и как се държи всяка една зодия, когато изпитва вълчи глад.

Овен

Те са импулсивни и склонни да избухват. Казват каквото мислят, не се съобразяват, че често са груби и нараняват другите. Когато са гладни, пак избухват, арогантни са и дори може да кажат неща, които реално не мислят, просто го правят в яда си. Гладът им създава много лошо настроение. Тогава постоянно спорят.

Телец

Не искате да се забърквате с представител на зодия Телец, когато той е гладен. Не трябва да го ядосвате или да му казвате да се успокои. Те наистина стават страшни, когато са зверски гладни. Раздразнителни са. В такъв момент започват да се тъпчат с нездравословни храни и ядат прекалено бързо и прекалено много.

Близнаци

Не е лесно да се разбере, че Близнаците са гладни. Дори да е така, те опитват да го скрият – това не повлиява много на настроението и държанието им. Не искат да развалят партито, разходката заради това, както и да карат другите да се чувстват виновни. Ако са много гладни, просто може да говорят несвързано или прекалено бързо.

Рак

Емоциите на Раците винаги могат да бъдат забелязани. Личи им, когато са гладни. Просто тогава сетивата им се изострят и стават още по-чувствителни. Те са много раними и чувствителни по принцип, а когато са гладни – това е двойно. Ще са тъжни, ще преувеличават, ще се оплакват много. Може да плачат и нарочно да правят скандали.

Лъв

Самите Лъвове опитват да потиснат чувството на глад. Те също стават нервни и гневни, но се фокусират именно върху този гняв и опитват да се справят с него. Така забравят, че са огладнели и че всъщност оттам идва проблемът. Когато изпитват зверски глад, просто стават по-апатични и не могат да се справят с обикновените задачи. Нямат много енергия.

Дева

Когато тези зодии са гладни, всички наоколо ще разберат. Девите започват много да се изнервят на околните, всичко ги дразни. Непрекъснато правят хапливи забележки и коментари, критикуват останалите, стават злобни и започват да изискват много неща от близките си. Спират да мислят разумно и се отдават на емоциите.

Останалите зодии и как се държат, когато са гладни – четете в Teenproblem.net

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

............. ( преди 4 години )