IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Кое дърво си? (1 част)

30 ноември 2019 17 00

Леската се свързва с духовното

Istockphoto

Астрологията ни дава възможност да научим повече за себе си и характера на своите близки. Всеки знак е свързан с конкретни елементи, които носят своето значение. Така например, освен асцендент и планета, която управлява знаците, те отговарят на различни кристали и растения.

Дърветата осъществяват връзката ни с природата. Те са символ на мъдрост и имат мистични свойства. Човек може да усети тяхната сила от километри. Прегърнеш ли дърво, ти може да се заредиш с нея.

Ето кое дърво отговаря на всяка зодия и какво значение има за нея:

Овен: Дрян

Това е дърво, което цъфти с нежни бяло-розови цветове. То символизира надеждата за по-хубаво бъдеще и здравето.

Подобно на огнения Овен, дрянът носи упоритост и търпение. Той помага на хората от този знак да преследват целите си и да не се отказват при първото изникнало на пътя им препятствие.

Телец: Плачеща върба

Може да се каже, че хората от тази зодия са доста земни. Те се радват на малките неща в живота и обожават природата. Дори любимият им цвят е зелен.

дърво IStock

IStockphoto

Точно като върбата, Телците са доста чувствителни и раними. Лоялни по природа, те държат на приятелите си, но често страдат заради тяхното предателство.

Близнаци: Дъб

Дървото символизира честта и майката-земя. То дава на нерешителните Близнаци мъдрост и свободата, засилва интуицията им, която да им помогне в моментите, в които са по-нерешителни.

Въпреки че понякога са разсеяни и сменят бързо мнението си, хората от тази зодия са добродушни, което също се дължи на дъба. Той засилва връзката им с тяхното вътрешно Аз.

Рак: Илекс

Нарича се още самодивски чемшир и в много страни се използва за коледната украса. Символ е на благородство и великодушие. Освен това привлича любовта.

дърво IStock

IStockphoto

Кое е щастливото ви число според зодията?

В християнството илексът се отъждествява с мъченичеството на Христос. Смята се, че илексът предпазва Раците от зли сили като отблъсква отрицателната енергия. Всички, родени под този знак са любящи и добронамерени.

Лъв: Леска

Огненият знак носи на неговите притежатели силен характер. Лъвовете са целеустремени и служат за вдъхновение на хората около тях. Но бягайте далече, ако ги ядосате!

Новолуние в Стрелец – желанията се сбъдват

Леската насърчава връзката на Лъвовете с духовността. Щедри и влюбчиви, понякога те са непредсказуеми. Склонни са да се жертват за любимите си хора.

За останалите зодии и техните дървета четете утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари