IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Венера в Козирог: Какво да очаквате?

4 декември 2019 17 50

Ще остане в тази позиция до 20 декември

Istockphoto

Знаете ли коя е планетата на любовта? В края на ноември Венера попадна в знака Козирог и ще остане в тази позиция до 20 декември. Това означава, че имате достатъчно време, за да подобрите вашите отношения или да направите следващата важна стъпка за връзката ви.

Планетата навлиза в тази зодия за втори път през отиващата си 2019 г. По-рано това стана от 3 февруари до 1 март, но според астролозите, този път явлението ще бъде много по-силно от предишния.

Венера носи положителна енергия, а Козирогът е стабилен кардинален знак, който е готов да поеме инициативата в свои ръце. Комбинацията помежду им ще даде по-голяма смелост на хората да бъдат по-дръзки в любовта.

Какво да очаквате от попадането на Венера в Козирог?

Това място на планетата носи по-голяма отговорност към поетите ангажименти. Ако сте от онези, които сте си поставили доста цели, които все още не сте изпълнили, то до 20 декември ще имате тази възможност.

астрологична карта

IStockphoto

Успех ще имат всички, които проявят постоянство и упоритост, а не търсят начини да се домогнат до него по краткия път. Онези, които харесват работата си и се раздават за нея, ще получат дългоочакваното признание.

Ако имате връзка, помислете какво може да подобрите в отношенията с половинката, за да се чувствате по-добре. Обърнете внимание на романтиката. Ако сте необвързани, ще получите повече смелост, за да поканите някого на среща или да заговорите обекта на вашите желания. Важното е да бъдете по-търпеливи.

Какво ще донесе планетата на отделните знаци?

 

Овен, Лъв, Стрелец

Венера в Козирог активира земната енергия на представителите на тези огнени зодии. Този транзит ще им се отрази благоприятно и ще бъдат на крилете на любовта. Ще се почувствате щастливи и обичани, както и ще разрешите конфликтите с половинката. В дните до 20 декември отделяйте повече внимание на любимите си хора.

Телец, Дева, Козирог

Периодът ще бъде най-благоприятен за тези три знака, чийто взаимоотношения ще бъдат във възход. Ако нещо ви разстрои, опитайте се да го подминете с усмивка и се оставете на любовта да ви води напред. 

Близнаци, Везни, Водолей

Венера в Козирог предизвиква силни емоции у въздушните знаци. Положението на планетата ще помогне на едни да изяснят чувствата си и да ги кажат на глас. Това означава, че ще има както положителни, така и отрицателни, защото мнозина ще осъзнаят, че трябва да сложат край на връзка, която отдавна им носи само негативи.

Марс в Скорпион: Какво да очаквате?

Рак, Скорпион, Риби

Планетата ще хвърли светлина както върху личните, така и върху професионалните отношения. Погрижете се за любимия човек – направете нещо, от което имате нужда и двамата. Помислете за приятелите си, на които може да разчитате, а не сте виждали отдавна. Подобряването на връзката с тях ще ви направи по-спокойни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
Доброжелател ( преди 4 години )
Ваня Цял ден ще си мисля нещо свързано с единия ти родител
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
a ( преди 4 години )
муспи ( преди 4 години )
На снимката е мелес от бъдещето, когато няма да има бяла раса, и - с извинение, пособия включително и от холокоста ще липсват. Азербайджано-тюрките ще правят някакви пари като го отричат.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар