IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: С какво да се разделите през 2020-а? (1 част)

12 декември 2019 17 50

Промяната може да ви донесе нова любов

Istockphoto

Новата 2020 г. чука на вратите ни. Остават броени дни до края на десетилетието и неминуемо всеки от нас ще си направи равносметка за това как е живял през изминалите 12 месеца и какво е постигнал.

Ако все попадате на неподходящи половинки или имате конфликт с близки и колеги, няма как да не сте си задавали въпроса дали грешката е в самите вас. Всеки представител на зодиака има специфичен характер и може би в някои особени черти се крие разковничето.

Започвайки годината начисто, астролозите съветват да се отървем от някои вредни навици, да уважаваме повече себе си и околните.

Ето с кои лоши черти трябва да се раздели всяка зодия, за да има една по-хубава и успешна година в личен план:

астрология IStock

IStockphoto

Овен

Всички с тази зодия не спестяват мнението си за другите, но и не им е приятно, когато им кажат истината в очите. Затова лесно се обиждат и са склонни да не говорят на определени хора, които са ги наранили, с месеци.

През 2020 г.: Кои двойки зодии ще си паснат най-добре в любовта?

Онова, което Овните трябва да направят през новата година, е да се ядосват по-малко за хора, които по един или друг начин са си тръгнали от живота им.

Телец

Един от недостатъците на Телците е, че лесно се доверяват на хората. Те се раздават за другите и биват разочаровани, когато не получат същото от другата страна. Затова все по-рядко вярват в истинското приятелство.

Онова, с което трябва да се разделят през 2020 г. е страхът от провал и предателство, заради който понякога се затварят в себе си и не могат да покажат пълния си потенциал.

Близнаци

Те винаги казват едно, а вършат друго, след което се обвиняват, че не са постъпили правилно. Въобще, Близнаците се лутат между това, което иска сърцето и онова, което очакват другите от тях.

През новата година представителите на тази зодия трябва да станат по-уверени и да спрат да се връщат към миналото.

Коледа -

IStockphoto

Рак

Подобно на Телците, Раците искат да угодят на всеки и накрая страдат. Те подхождат отговорно към поставените им цели, но не трябва да очакват, че всички са като тях.

3 зодии, които ги очакват промени през 2020-а

Онова, с което трябва да се разделят на прага на 2020-а, е желанието да правят околните щастливи за сметка на собствения им комфорт.

Лъв

Всички Лъвове крачат гордо по улиците. Те имат голямо самочувствие и не спират да се самоизтъкват.

За да имат по-успешна година, родените под този знак на зодиака трябва да оставят огледалото настрани и да спрат да се сравняват с други хора. Ако спрат да се хвалят преди да са завършили започнатото, ще постигат по-добри резултати.

С какво трябва да се разделят останалите зодии четете утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

не сме зодии ( преди 4 години )