IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: С какво да се разделите през 2020-а? (2 част)

13 декември 2019 17 50

Отървете се от негативните мисли

Istockphoto

Остават по-малко от две седмици до настъпването на 2020-а. Всички бързат да приключат със спешните задачи, за да не оставят работа за новата година. Едни купуват подаръци, други си правят равносметка колко приятели са загубили през изминалите месеци или какво са постигнали.

Казват, че трябва да започнем годината начисто и да оставим всички негативни неща, които мислим и са ни се случили, в старата. Трудно ли е да го направим?

Според астрологията, има неща, с които всеки представител на зодиака трябва да се раздели, за да има една по-хубава година. След като ви представихме кои са те за знаците от Овен до Лъв, ето любопитна информация и за останалите:

Дева

Всички Деви са прекалено взискателни и държат да си кажат мнението по всички въпроси, с което понякога досаждат на хората. Те трудно търпят критика, а всъщност постоянно правят забележки на другите.

За да бъде годината по-успешна за Девите, те трябва да се пречупят и да бъдат по-внимателни в разговорите с околните. Ако рискуват повече, ще имат по-хубава 2020 г.

Везни

Няма как да избягате от себе си, но ако се опитате да се избавите от непрекъснатата си несигурност, ще бъдете по-спокойни.

Онова, с което трябва да се разделите през 2020 г. е вашата колебливост. Ако не бъдете толкова лекомислени, ще постигате по-лесно целите си.

Скорпион

Родените под този знак са безпощадни с онези, които предизвикват гнева им. Те никога не говорят зад гърба на другите и има моменти, в които нараняват с грубия си език.

Недоволството е онова, което скорпионите трябва да оставят в старата година. Ако през 2020-а спрат да бъдат мнителни, ще си спестят много главоболия.

Стрелец

Вироглави и нетактични, хората, ръководени от тази зодия, не обичат да излизат от зоната си на комфорт. Непредубедеността на Стрелците повече им пречи, отколкото да помага.

За 2020-а трябва да се разделят с добродушието и някои свои страхове. Ако изразяват емоциите си по-често, ще имат по-добри взаимоотношения в личен и професионален план.

успех, група

IStockphoto

Козирог

Козирозите са мнителни и си печелят врагове с това, че винаги са с прекалено високи очаквания. Те постоянно преследват целите си и се интересуват от материалното.

Ако искат една по-хубава година, хората с този знак трябва да махнат маската си и да допуснат повече хора до топлината в душата им.

Според китайския зодиак: Кой кристал ви носи късмет? (1 част)

Водолей

Водолеите държат на приятелството и са готови да се притекат на помощ на всеки, изпаднал в беда. Тъй като са човечни, им се качват на главата и ги използват.

За да бъдат по-успешни и продуктивни, Водолеите трябва да работят повече над разсеяността си и да се отърват от токсични хора и приятелства, които имат за цел да ги дърпат назад.

Кога ще се ожените според зодията?

Риби

Стеснителните Риби обичат да бягат от действителността. Тревожейки се за бъдещето, те живеят в свой илюзорен свят. Понякога мълчаливостта им пречи да намерят своята половинка.

Онова, с което Рибите трябва да се разделят в края на старата година, са меланхоличните мисли за миналото. Ако не бъдат чак толкова стеснителни, ще създадат повече нови контакти, които ще са им от полза за бъдещи проекти, които все отлагат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари