IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мантра за успех според зодията (2 част)

31 октомври 2019 17 50

Девите не бива да са перфекционисти

IStockphoto

Вярвате ли, че ако повтаряте нещо, което желаете много силно, то наистина ще се случи? Тази способност имат мантрите. Кратките цитати или поговорки, могат да привлекат на ваша страна успех и просперитет.

Всеки от зодиака има свое житейско кредо или мантра, която трябва да знае и да си припомня в трудни моменти. Има мантри за късмет, за щастие, за благоденствие...

След като ви разкрихме кои са мантрите за успех в живота на представителите на знаците от Овен до Лъв, ето и останалите:

Дева

„Всичко, което правиш, е достатъчно“

Защо ли точно тази мантра отговаря на Девите? Отговорът е много прост – те са големи перфекционисти и винаги не са доволни от крайния резултат. Те винаги смятат, че има какво да дадат от себе си и изискват много и от околните. Затова дори и да постигнат успех, те не могат да го познаят и да му се зарадват.

Везни

„Следвай сърцето, но не пренебрегвай и мозъка“

На хората, родени под този знак, им липсва решителност. Те винаги се раздвояват между това какво иска сърцето и какво по принцип е правилно. Освен това поставят всичко под съмнение, което не им помага да решат.

Скорпион

„Убий с добрина, погреби с усмивка“

Разбира се, тази мантра не бива да се възприема в буквалния смисъл. Тези думи означават, че Скорпионите не бива да си изпускат нервите под въздействието на враговете. Ако не обуздаят гнева си, те могат да съжаляват за действията си. Затова, ако искат да са успешни, трябва да подминават критиките на враговете с усмивка.

Мантра за успех според зодията (1 част)

Стрелец

„Изслушвай другите. Невинаги ти си правият“

Понякога Стрелците са по-резервирани и не допускат много хора до себе си. За да постигнат успех, трябва не само да говорят, но и да изслушват какво имат да им кажат онези, които държат настрана. Ако искат да не страдат, трябва да прощават по-често.

Козирог

„Тревогата няма да промени съдбата“

Хората с този знак са прекалено мнителни и имат склонност да изпадат в големи драми. Често изпадат в депресия заради това. Ако искат да общуват по-лесно с хората и имат успех в работата, те трябва да забравят за егото си и да не бъдат чак толкова недоверчиви. Колкото и да се тревожат, няма нищо да променят, освен това, че само ще страдат.

Водолей

„Отвори ума и сърцето си“

Водолеите са доста разсеяни и това им пречи на плановете. Много често те действат според интереса си, като пренебрегват дори и най-близките, които са им помагали в трудни моменти. Ако желаят успех и хора, на които да разчитат, те трябва да са по-отдадени. Не използват ли ума си, ще продължат да бъдат хаотични и неразбрани както в личния живот, така и в офиса.

Риби

„Не мисли твърде много. Не съжалявай за нещата, които не си струват“

Емоционалните Риби не могат да вземат решение преди да обмислят всичко надълго и нашироко. Дори и да са тръгнали по правилния път, те се терзаят дали не са сбъркали. Понякога се връщат в миналото и страдат за неща, които си струва да бъдат по-скоро забравени. Ако искат да привлекат успеха на своя страна, те не бива да взимат всичко толкова присърце.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари