IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 30 декември - 5 януари

30 декември 2019 12 30

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

 

Овен

Предстоят важни решения, свързани с кариерния ви напредък. Уж дребни на глед събития ще ви накарат да се замислите: да продължавам ли да върша това, което върша или е крайно време да потърся ново поле за изява. Решението няма да е лесно, но сте в състояние да преценявате обективно позициите си и дори ако се наложи да направите „крачка назад“, следващите, направени напред ще са доста повече от две.

Телец

Трудностите ви през тази седмица ще са свързани предимно с пътуване, трафик, превозни средства, документи. Преценете климатичните и пътни условия. Ако ще предприемате дълга дестинация е желателно да не тръгвате сами, да си осигурите спътник, за да имате помощ при евентуална авария. В същото време семейните отношения ще са много спокойни или, ако има някакви противоречия, ще намерят решение. Нов партньор или сътрудник може да привлече вниманието ви, но не е желателно да смесвате личните отношения с делови.

Близнаци

Предимно финансови ще са проблемите ви през тази седмица. Дали няма да получите навреме обещани постъпления, дали ще са малко по-високи разходите, дали ще се наложи да направите неизбежни допълнителни разходи или (о, ужас!) ще сте забравили да смените изтеклата си банкова карта и тя ще е невалидна, не се знае, но при всички случаи изненадата ще е неприятна. Подхождайте към ангажиментите си по-бавно и най-вече по-икономично. Необвързаните представители на вашия знак може да се запознаят с изключително интригуваща личност.

Рак

Партньорските отношения ще са засегнати на всички нива. На работното място пренебрежението ви към забележките на колегите ще нажежи обстановката. Вслушвайте се в препоръките, във ваша полза е. Що се отнася до личните и любовни отношения, препоръката към вас е да не злоупотребявате с търпението на партньора. Невинната закачка с намигване е едно, а директния флирт с някого в присъствието на любимия човек, съвсем друго.

Лъв

С по-високо от очакваното темпо ще започне първата седмица на годината. Ще изникнат непредвидени ангажименти, допълнителни практически задачи, свързани с дома и семейството, необходимост да помогнете на приятели в нужда. Напрежението ще се покачва и ще отрази неблагоприятно на физическото ви състояние. Не е изключено да усетите пристъпи на безсъние, безпомощност. Не се паникьосвайте, преценете как бихте възстановили тонуса си най-бързо и ефективно: със спа-процедура, хоби-занимания или друго и направете необходимото.

Дева

Празничното настроение продължава да ви съпровожда. Прекрасно е, че сте усмихнати, но ще е много добре, ако контролирате поведението си и не давате поводи за съмнение на любимия човек в чувствата ви. Към случайните предизвикателства и флиртове подхождайте с прословутата си прецизност и фантазия, т.е. предпазливо и с мисъл за бъдещето. Кратко пътуване с приятелска компания ще е източник на положителни емоции за време, по-дълго от една седмица.

Везни

Празниците минаха, настроението ви все още е приповдигнато. Много добре за вас, защото когато сте ентусиазирани сте в състояние да действате на бързи обороти. В началото на седмицата този фактор ще е важен, защото ще се наложи наистина да свършите много работа за малко време. Постепенно, обаче е желателно да намалявате темпото, да планирате заниманията си и да балансирате работа с почивка, за да не стигнете до положението, в което двата почивни дни ще са ви крайно недостатъчни за възстановяване на силите.

Скорпион

Отношенията ви през тази седмица може да претърпят лека криза. Да се замислите кои ще продължавате да поддържате, кои е крайно време да прекратите и кои от новите ще продължите. Въздържайте се от окончателни решения. Запазете си периметър да обмисляне, за да не съжалявате след време. В момента сте по-емоционални от обикновено, което означава и по-субективни. В състояние сте да си спестите сериозни грешки.

Стрелец

Поведението на някой от близките ви или роднина, с когото от известно време не поддържате връзка, ще ви огорчи, а по-меко казано ще предизвика неприятни усещания. Рутинните занимания ще са в рамките на познатото, но ще имате възможност да участвате в нещо ново, свързано с неформалните ви предпочитания. Не е изключено да успеете да се запознаете с нов софтуер, който ще ви е от полза след време.

Козирог

Празниците са си празници, а задълженията – задължения. За вас празниците минаха някак си на бързо и с мисли за предстоящите задължение и точно така ще започнете първата седмица на годината. Не се вторачвайте излишно, обаче. Опитайте се да гледате по-широко на живота, фактите и отношенията. Използвайте свободното време за усвояване на информация, която от доста време ви интересува, но все сте отлагали.

Водолей

Бъдете там, където прецените, че ще ви е интересно. Гледайте, слушайте, участвайте. През тази седмица комуникацията ще е активна, но оставете инициативата за нея на околните. Наблюдателната позиция за вас в момента е най-благоприятна. Хем научавате мнението на околните, хем не „разкривате картите си“. След като обобщите новонаучената информация ще успеете да си изработите правилна, че и дългосрочна тактика.

Риби

Точно сега е по-добре да разчитате на стратегическото си мислене, а не на интуицията. Повечето ви действия, дори да са свързани с текущи ситуации, ще окажат влияние върху решенията ви след време. Заниманията, стартирани сега, най-вероятно ще бъдат прекратени скоро по някакви обективни причини и продължени след няколко месеца. По отношение на тях обсъждайте намеренията си само с най-близки приятели. Кратките пътувания ще са без проблеми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари