IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Koala Challenge: Новият интернет хит в помощ на Австралия

15 януари 2020 08 30

Компания предизвика хората срещу 5 долара

Снимка: Pixabay

През годините се нагледахме на много предизвикателства, които завладяха социалните мрежи. Първоначално беше Ice Bucket challenge, при което трябваше да се залеете със студена вода, а целта беше да се съберат средства за борбата с болестта на Лу Гериг. Доста от известните личности се включиха в инициативата и след като изсипваха студена вода върху себе си, те даряваха определена сума.

След това дойде ред и на Mannequin Challenge, което беше изцяло с цел забавление. Всеки, който иска да участва, трябва да замръзне на място, а някой ви снима. Предизвикателството тръгна от ученици и все повече хора започнаха да се включват в него.

Сега се появи и нова мода и този път тя отново е с цел събиране на средства. Компания за фитнес напитки предизвиква хората по цял свят да се присъединят в Koala Challenge, за да се съберат пари в помощ на хората, пожарникарите и животинския свят, засегнати от огромните пожари в Австралия.

Целта на Koala Challenge е да легнете върху фитнес пейка, след което да се завъртите с цялото си тяло под нея и да се задържите така без да докосвате пода. Ако го направите правилно, ще висите точно, както го правят коалите. 

За всеки успешен опит, който е публикуван в социалните мрежи, компанията ще дарява по 5 долара за Австралия. 

Предизвикателството обаче не е за всеки, тъй като изисква много сила, но това не пречи на доста хора да се пробват. И някои от тях дори успяват. Други пък се опитват по съвсем различен начин да изпълнят предизвикателството, което би трябвало отново да донесе дарение за Австралия. 

Все пак, тези, които не успяват да изпълнят Koala Challenge могат да помогнат на континента чрез множеството организации, които приемат дарения от различни части на света.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от tara (@taralaferrara) на

Ди Каприо дарява 5 млн. долара за Амазония 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари