IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вашият талисман според зодията (2 част)

14 януари 2020 18 00

Подковата носи щастие на Скорпионите

Pixabay

Вярвате ли в силата на талисманите? Според астролозите, за всяка зодия е предназначен конкретен. Той може да се носи за късмет и просперитет, освен това има мистични свойства.

След като ви представихме кои са талисманите, подходящи за първите шест зодии, ето любопитна информация и за останалите:

7. Триъгълниците дават стабилност на Везните

триъгълник Pixabay

Pixabay

От години триъгълниците се свързват с цикъла на живота и необятността на вселената. Също така самата геометрична фигура бива оприличавана на майчината утроба. Обърнат нагоре, триъгълникът символизира майката, топлината и природата. Освен това трите страни на триъгълника осъществяват връзката на човека с духовното.

Триъгълникът е идеалният талисман за Везните. Той им носи баланс и им помага да открият своето истинско Аз.

8. Подковата носи щастие на Скорпионите

подкова Pixabay

Pixabay

Скорпионите винаги казват онова, което мислят и държат да се знаят убежденията им по един или друг въпрос. Заради пиперливия си език често си печелят врагове. За да се предпазват от зли очи, те се нуждаят от подкова, която да носят в джоба си или да поставят на определено място в дома си. Смята се, че желязото прогонва злите сили и носи късмет, благоденствие и щастие. Формата на подковата (полумесец) се определя като свещен символ, който ще предпази Скорпиона.

9. Четирилистна детелина за Стрелците

четирилистна детелина

IStockphoto

Подобно на калинката, която е насекомото на щастието, детелината с четири листа носи късмет на своите притежатели, но най-много на родените под знака Стрелец. Те винаги гледат оптимистично на живота и са щедри към околните.

Детелината е подходящ талисман за Стрелците, защото четирите ѝ листа символизират вярата, надеждата, любовта и щастието, към които те се стремят. От друга страна формата наподобява келтски кръст, който пази от зли духове.

Кой лечебен кристал отговаря на вашия характер?

10. Козирозите са преродени дракони

дракон Pixabay

Pixabay

Някои култури смятат, че драконите носят опасност, но за други те са символ на късмет и просперитет. Козирозите са амбициозни и страхотни лидери. Носейки дракон като талисман, те могат да усъвършенстват способностите си. Тъй като са борбени и готови на всичко за да се издигнат, някои казват, че са преродени дракони.

Драконът е най-почитан в китайската митология, където символизира властта и мъжката сътворяваща природа Ян, както и прогресивния дух, който притежават и представителите на тази зодия.

Високосната 2020: Поверия за следващите 366 дни

11. Щурецът носи приятелства на Водолея

щурец Pixabay

Pixabay

Водолеите обичат независимостта, но се чувстват най-добре, когато са сред приятели. Те лесно създават нови контакти, защото държат на разбирателството. Ето защо носенето на сребърен щурец или друго бижу с него, им е на късмет. Причината е, че той се свързва с истинското приятелство, а песента му нощем засилва интуицията и отзивчивостта им към хорските проблеми.

12. Ловец на сънища за мечтателите Риби

ловец на

Pixabay

Рибите са големи мечтатели и за тях няма по-голямо щастие, ако сбъднат онова, към което се стремят. Като истински романтици, те могат да будуват с часове като размишляват за живота. Затова им трябва ловец на сънища, който да им донесе спокойствие и да ги предпазва от лоши помисли.

Кръгът във въпросния талисман въобще не е случаен. Той е символ на живота, като паяжината по него е създадена, за да улавя всички лоши сънища.

Според китайския зодиак: Кой кристал ви носи късмет? (1 част)

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
анонимен ( преди 4 години )
Има два пъти Дева, а Везни липсват!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар