IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вашият талисман според зодията (1 част)

13 януари 2020 17 50

Окото на Назар защитава Девите

Istockphoto

Много хора вярват в силата на талисманите и амулетите. В зависимост от основния им символ и какъв материал са изработени, те имат различно влияние.

Четирилистната детелина е един от най-разпространените символи в талисманите. Вярва се, че тя носи късмет и богатство на техния притежател. Пентаграмът, който също е популярен, предпазва от отрицателна енергия, докато Луната носи мъдрост.

Според астролозите, датата и часът на раждането на човек предопределят кой талисман е най-подходящ за него. Вижте кой е вашият:

1. Овенът трябва да носи ключ

ключ Pixabay

Pixabay

Овенът е най-енергичният и работлив от дванадесетте знака. Той не се отказва докато не постигне онова, към което се стреми. И тъй като нищо не може да го спре, ключът е най-подходящия за него талисман. С него той „ще отключи“ всяка затворена за него врата. От друга страна символът се свързва с лидерство и неслучайно много хора търсят Овните за съвет, когато са в безизходица.

2. Седмицата е вълшебното число на Телците

число 7

Pixabay

Всички от тази зодия вярват в силата на талисманите. Те не само, че се интересуват от естествените камъни, носещи положителна енергия, но и от нумерология. Дори и да не знаят, числото 7 им носи щастие и може да се каже, че то е късметлийското им. Няма как да го носят в джоба си, но ще им се случват хубави работи на тази дата или в определен месец или час с цифрата.

Тъй като родените по знака Телец изпитват силна връзка с природата, трябва да държат за талисман жълъди. Те засилват интуицията им и защитават от беди.

3. Зарчета за Близнаците

зарчета Pexels

Pexels

Може да се каже, че хората с тази зодия често поставят на изпитание съдбата си, хвърляйки зарчета. А двете кубчета не са просто сувенир, а се използват за талисман, носещ късмет, пари и благополучие. Тъй като на моменти Близнаците се лутат и често сменят мнението си, той им помага да станат по-уверени в своите способности. Смята се, че зарчетата от благороден кристал или метал, имат по-голяма сила в сравнение с дървените и пластмасовите.

4. Калинките са най-добрият приятел на Рака

калинка Pexels

Pexels

Всички с тази зодия се привързват лесно към хората и са изключително грижовни, особено към животните, към които се отнасят като с равни. Затова техният талисман трябва да подхранва добротата им.

Калинката се препоръчва за Раците, които имат чиста душа. Хора от най-различни националности вярват, че насекомото носи късмет. Ето защо когато кацне върху някого, той се радва.

5. Скъпоценни камъни за Лъвовете

естествени камъни

IStock

Отделните знаци имат свой скъпоценен камък, но при Лъвовете всеки един им носи положително влияние. Те обичат да са в светлините на прожекторите, като притежанието на скъпоценни камъни им дава допълнителна увереност и самочувствие. Кехлибарът е най-щастливият камък за егоцентричните представители на тази зодия. Смята се, че сапфирът също е късметлийски, защото им предоставя дарове от боговете.

6. Окото на Назар защитава Девата

Окото на

IStock

Тя притежава толкова положителни качества и лесно може да привлече негативна енергия към себе си. Затова ѝ трябва талисман, който да я защитава от зли очи. Окото на Назар или така популярното синьо оченце, което датира от дълбока древност, е най-късметлийският талисман за Девата. Носен като бижу, поставен на видно място в дома или офиса, той предпазва от уроки и привлича благоденствие. Ако се напука, трябва да се замени с ново.

Какъв е талисманът на останалите зодии, четете утре в Tialoto.bg


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )