IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Твори с Tialoto: Свещник със стъклени камъни

24 януари 2020 09 00

Светлината от него има синьо-зелен блясък

Istockphoto

Обичате ли ароматни свещи? Ако отговорът е да, то със сигурност сте от хората, които често си ги купуват и палят на различни места вкъщи. Те създават по-приятна атмосфера в дома, улавят дима от цигарите и спомагат за релаксацията след натоварения работен ден.

Обикаляйки магазините ще видите, че има голямо разнообразие – както на свещници, така и на поставки за тях, за да може восъкът да не се разлива и съсипе мебелите ви.

Днешната идея в рубриката ни „Твори с Tialoto“ е за стъклен свещник, който сами да декорирате с многоцветни камъчета. Запалвайки го, вие ще получите невероятен синьо-зелен блясък в затъмненото помещение.

Необходими материали:

– стъклени камъчета в синьо-зелено (има ги в левчетата и магазините за артматериали);

- пистолет с топъл силикон;

– обикновена бяла свещ;

– стъклена чашка/ поставка;

– синя лента за декорация.

свещник с

IStockphoto

Как да си направите свещника стъпка по стъпка?

Взимате стъклената поставка/чашка, която сте избрали. Имайте предвид, че нейната големина трябва да е съобразена със свещта, която ще сложите вътре. Включете пистолета със силикон и почнете да лепите камъчетата едно по едно.

След като наредите един ред с камъчета, продължете с втори, като гледате да избирате различни по цвят, за да стане свещникът по-красив на външен вид.

свещник с

Украсете гърлото на стъкления съд с лентата за декорация (някои са със самозалепващи се перлички). Може да направите и панделка.

свещник с

I

Накрая поставете свещта.

свещник с

Снимки: IStockphoto

Пробвайте, лесно е!

4 предмета, с които да привлечете щастието в дома

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари