IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Методът „Пияна йога“ – вино и медитация

24 януари 2020 17 30

Той се практикува в Мексико

Снимка: iStock

Ако сте решили да започнете здравословен начин на живот през новата година, но все още не можете да се откажете от любимото си вино, то трябва да отидете до Мексико. Там предлагат метода „пияна йога“, който ви позволява да медитирате и тренирате с чаша вино до себе си.

Според „Lonely Planet“, в залата на Ели Уокър са позволени и други коктейли, както и книгите за астрология. Мястото е град Канкун, а „пияна йога“ е проект, създаден с помощта на туристическа компания. Името му е „New Year, Do You“ и позволява на участниците да се фокусират върху физическото и психическото си здраве докато си пийват любимите напитки и се опитват да разчетат астралните си карти.

В пакета „пияна йога“ е включен самолетният билет, хотелът, уроци по йога с коктейли, които може да избирате от специално меню, астрално четене, трезва сутрешна йога, семинар, който ще ви позволи да опознаете себе си, както и копие от книгата на Ели Уокър. Гостите могат да избират между това да прекарат времето си в упражнения на плажа, игри или пък да участват в други активности, които ще бъдат създадени след като Уокър се запознае с всеки от присъстващите. 

„Това приключение е за духовно-любопитни хора, които може би не са съвсем готови да се потопят напълно в 10-дневен период на йога и медитация с цел пречистване, но искат да разберат малко повече за вътрешното си аз и връзката си с природата“, казва Ели пред „Lonely Planet“.

Цената на това удоволствие е 900 долара, а записванията са до края на януари. 

Гуинет се изхвърли – направила йогата популярна 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари