IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Враждата продължава – Меган Маркъл и принц Хари се представят различно в официалния кралски сайт

25 март 2024 08 40

Информацията за херцога и херцогинята на Съсекс бе променена

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Разделението между кралското семейство и това на Меган и Хари продължава с пълна сила, като съвсем наскоро биографиите и на двамата херцози бяха променени в официалния сайт на британската монархия

От началото на тази седмица принцът и съпругата му нямат отделни профили, а информацията за тях е поместена в един общ. Хари и Меган преди имаха отделни страници, в които се помещаваха техните лични информации, постижения и работни организации, но сега всичко това е събрано на едно място. 

Фенският блог Gert's Royals бързо забеляза промяната, отбелязвайки, че принц Хари и Меган Маркъл вече се представят с един общ профил, а не с отделни биографии, както беше допреди седмица. Клик върху страницата, която е в долната част на раздела „Кралското семейство“ до профила на принц Андрю, ви води към изявление за оттеглянето на двойката от кралските им роли през  2020 година

„Както бе обявено през януари 2020 година, херцогът и херцогинята на Съсекс се оттеглиха като работещи членове на кралското семейство. Двойката се ожени в църквата „Свети Георги“ в Уиндзор на 19 май 2018 година и има две деца – принц Арчи и принцеса Лилибет“, се казва в описанието, включващо и информация за 4-годишния син и 2-годишната дъщеря на Меган и Хари. 

Страницата разделя биографиите на двамата след кликане върху „За херцога на Съсекс“ и „За херцогинята на Съсекс“. За принц Хари е упоменато, че той е служил 10 години в британската армия и е основал благотворителните игри Invictus, а за Меган се казва, че тя е бивша актриса, участвала в седем сезона на „Костюмари“ и е управлявала лайфстайл блога The Tig. 

Херцогът и херцогинята преди имаха доста по-обширни биографии на кралския сайт, като в профила на Хари бе закачено и описанието, че той е „подкрепящ монархията“. Сега обаче единственото, което се казва за него е, че повече информация за работата му и тази на Меган може да бъде намерена на техния официален сайт – sussex.com.

На 12 февруари тази година съпрузите пуснаха новия си сайт, в който се включва и дневник на последните им начинания, биографии и връзки към тяхната организация Archewell Foundation и продуцентския център Archewell Productions. Те продължават да използват фамилията Съсекс за децата си. Традиция е кралските родители да използват титлите си за фамилните имена на наследниците си, като принц Хари е бил известен като Хари Уелски в училище и армията, за да отразява титлата принц на Уелс, която по това време е принадлежала на баща му Чарлз. 

Стартирането на новия сайт – sussex.com – не мина без критики в Обединеното кралство, тъй като принц Хари и Меган бяха обвинени, че се опитват да си върнат кралския статут чрез ребрандирането. Сайтът показва на видно място техните титли „Съсекс“, които са получили като подарък от кралица Елизабет в деня на кралската им сватба, плюс герба на Меган, който включва герба на принц Хари. 

Планират ли Меган Маркъл и принц Хари трето дете?

Принц Хари се опитал да се помири с принц Уилям

Какво трябва да направи принц Хари, за да му прости кралското семейство?

В отговор на реакцията в британската преса, която съвпадна с пътуването на двойката до Канада за събитието One Year to Go на игрите Invictus, техен представител каза пред вестник Mirror, че постоянните слухове за грешки от страна на Меган и Хари вече започват да се изтъркват. 

„Те все още работят и преследват това, в което вярват, въпреки че постоянно са критикувани и провокирани. Тази двойка няма да бъде разбита“, казва говорителят. 

Междувременно Меган представи своята лайфстайл марка American Riviera Orchard на 14 март. Херцогинята пусна нов уебсайт и страница в Instagram за проекта миналия четвъртък, а източник сподели, че брандът ще бъде за всичко, което Маркъл обича – семейство, готвене, забавление и декориране на дома. 

„Тя се вълнува за най-новото си лично начинание. Това е нещо, за което е чакала дълго време. Радва се, че може да сподели своя стил и нещата, които обича“, казва източник.

Според документите за патент, Меган се опитва да получи разрешение за търговия с прибори за хранене, готварски книги, хранителни продукти в буркани и много други – теми, напомнящи за съдържанието на блога ѝ The Tig, който тя закри през 2017 година след началото на връзката си с Хари. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари