IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова война в Холивуд – Ребъл Уилсън нарече Саша Барън Коен „задник“

26 март 2024 17 50

Ето и как отговори актьорът на обидата

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Ребъл Уилсън току-що стартира нова война в Холивуд и то с един от най-харесваните комици в индустрията – Саша Барън Коен. 

44-годишната актриса от „Перфектния ритъм“ качи преди няколко дни публикация в историите си в Instagram, в която пише, че няма да бъде тормозена или заглушавана от високоплатени адвокати или агенти по кризисен мениджмънт. Малко по-късно тя обясни, че става въпрос за един от героите в автобиографията ѝ Rebel Rising: A Memoir, която ще излезе на пазара тази година. И името на този герой е Саша Барън Коен

„Задникът, за когото говоря в една от главите в книгата ми е: Саша Барън Коен“, написа Уилсън. Без повече детайли около случката, актрисата ще остави феновете да тънат в неведение докато не излезе книгата ѝ. Известно е, че тя се е чувствала неудобно да работи с Коен по общия им филм The Brothers Grismby през 2016 година. 

Представител на Коен каза в официално заявление, че клиентът му оценява и приветства свободата на словото, но „тези очевидно фалшиви твърдения са пряко противоречащи на обширни подробни доказателства, включително документи от това време, филмови кадри и разкази на очевидци от присъстващите преди, по време и след продукцията“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Във видео, споделено в социалните мрежи по-рано през месеца, Уилсън сподели, че има глава в книгата ѝ, в която назовава по име мъж, с когото преди е работила и когото смята за „огромен задник“. 

„Когато за първи път дойдох в Холивуд, хората постоянно ми казваха, че имат определени критерии за колегите, с които искат да работят и никога не биха искали да си партнират със задници. Тогава бях напълно съгласна с тях и не си представях кой би си причинил нещо подобно. Но постепенно разбрах точно какво са имали предвид. Защото аз работих с огромен задник, и, да, сега вече имам същите критерии за работа. Всичко става ясно в глава 23“, каза Уилсън и повтори, че колегата ѝ е бил невероятен гадняр. 

В описанието под видеото актрисата написа „Искате ли да знаете защо имам политика да не работя със задници? Е, всичко е в книгата“. Тя допълни, че Rebel Rising ще излезе на пазара на 2 април и обещава, че името на неприятния ѝ колега е споменато. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Уилсън говори преди за процеса по написването на автобиографията си, казвайки, че преживяването е било доста тежко и разбиващо. Тя също така показа малко от подписването на книгите, които вече са поръчани от нейни фенове преди официалното пускане. 

Ребъл Уилсън: Договорът за Pitch Perfect не ми позволяваше да отслабна

Ребъл Уилсън призна за спонтанен аборт, преди да се сдобие с дъщеричката си

Изненада! Ребъл Уилсън обяви раждането на първото си дете

„Така прекарвам вечерите си на ваканция. Само още няколкостотин, които ще отидат при хората които си купят книгата“, каза тя във видео. Уилсън заяви, че няма търпение феновете ѝ да прочетат историята, за да видят изцяло нова страна от характера ѝ. Актрисата обеща, че в мемоара ѝ ще има както много сериозни, така и много забавни моменти, надявайки се всеки читател да хареса написаното. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Rebel Rising: A Memoir излиза на пазара на 2 април. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари