IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След впечатляващото отслабване, Ребъл Уилсън си върна 14 килограма заради стрес

17 януари 2024 15 00

Актрисата сподели, че това я кара да се срамува от себе си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ребъл Уилсън отново проговори за теглото си, но този път новините не са толкова приятни.

В понеделник, 15 януари, 43-годишната актриса сподели в Instagram публикация, в която разкри, че е напълняла с 14 килограма заради натоварения си работен график. 

Уилсън сподели видео, в което носи черен бански и слънчеви очила, наслаждавайки се на вана на борда на луксозна яхта. „Твърде многото работа означава, че заради стреса, напълнях с 14 килограма! Това ме кара да се срамувам от себе си... не би трябвало да изпитвам такива чувства... но ги изпитвам“, написа актрисата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Тя продължи „Много съм горда с работата, която върша по новите си филми и мемоарите си, но просто много неща ми се насъбраха и изгубих фокус от здравословния начин на живот. Някой друг да преминава през същото нещо?“

Уилсън бързо получи подкрепа от последователите си, които наброяват 1,1 милион души. „Не си сама, сестро!❤️“, написа един, докато друг добави „Напълно те разбирам! Да!“. Трети пък се опита да вдъхне кураж и самочувствие на Ребъл, пишейки „Ти си чудесна и изглеждаш прекрасно. Не позволявай на съмненията да те съборят“

През декември Уилсън използва социалната мрежа Instagram, за да направи обобщение на натоварената си 2023 година, споделяйки серия от снимки от пътуването до Фиджи с годеницата си Рамона Агрума и 1-годишната им дъщеря Ройс Лилиан. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

„След натоварена година – работа 7 дни в седмицата, писане на книгата REBEL RISING, снимане на екшън филм в Савана и сега режисиране на THE DEB в Австралия, наистина имах нужда от почивка и малко време със семейството“, написа актрисата. Тя благодари на годината за това, че ѝ е показала колко силна може да бъде, дори с ангажименти като отглеждане на бебе, стрес, огромна работа и напрежение. 

В друга публикация Ребъл показа себе си в неоново оранжев бански с дълъг ръкав. „Намерете ме във Фиджи“, написа тя под ваканционния кадър, на който държи кокосов орех пред разкопчания си бански. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

През 2022 година Уилсън сподели пред списание People как желанието ѝ да стане майка се е превърнало в основното вдъхновение за впечатляващото ѝ отслабване. 

Ребъл Уилсън: Договорът за Pitch Perfect не ми позволяваше да отслабна

Ребъл Уилсън: Желанието ми да стана майка ме накара да отслабна

Ребъл Уилсън след отслабването с 35 килограма: Горда съм, че промених живота си

Актрисата каза, че е посетила фертилен лекар през 2019 година, който ѝ казал, че ще има много по-голям шанс да събере и замрази яйцеклетките си, ако отслабне. „Той ме огледа от горе до долу и каза: Щяхте да се справите много по-добре, ако бяхте по-здрава“, спомня си австралийската звезда. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

„Бях изненадана. Помислих си, че това е много грубо отношение. Но той беше прав. Имах много наднормено тегло. Сякаш никога не съм мислила за себе си. Когато започнах да мисля за нуждите на бъдещото ми дете, започнах да се грижа за здравето си“, каза Уилсън.

Ребъл започна своята „здравословна година“ през 2020 година и успя да отслабне с 36 килограма. „Нямах цел да постигна определено тегло. Просто се опитвах да се превърна в най-здравословната своя версия“, обяснява тя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Междувременно Уилсън заяви пред Daily Mail през миналия юни, че е възвърнала част от изгубените си килограми след раждането на дъщеря ѝ Ройс, която се появи на бял свят с помощта на сурогатна майка. Причината – липсата на сън и промяната в начина на живот. „Например сега не мога да отида във фитнеса толкова често, колкото преди. Не тренирам толкова много като преди, което забави процеса“, признава актрисата. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

o ( преди 3 месеца )