IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън: Договорът за Pitch Perfect не ми позволяваше да отслабна

17 февруари 2023 08 30

Актрисата изигра ролята на Дебелата Ейми

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ребъл Уилсън споделя малко повече за правилата, които е трябвало да спазва, за да се превърне в редовен член на основната група във филма „Перфектният ритъм“.

Актрисата, която през последната година призна, че е влюбена в жена и вече е майка, влиза в ролята на Дебелата Ейми във всичките части на поредицата, излезли от 2012 до 2017 година. По думите ѝ, договорът за работа е бил железен, като една от клаузите ѝ била да не отслабва или надебелява драстично. По това време Уилсън определено беше с наднормено тегло, но бързо се превърна в любимка на зрителите заради своите характер и остроумни коментари.

„Не можех да загубя голяма част от теглото си, защото бях подписала договор за този филм. Мисля, че ми беше позволено да кача или да изгубя максимум 4 кг. Трябва да спазваш теглото, което ти е заложено в договора“, казва актрисата в подкаста Call Her Daddy.

Именно заради тези ограничения, Уилсън твърди, че е имала възможността да започне своето отслабване, което нарече „Годината на здравето“, чак през 2020 година. Допълва, че е трябвало да бъде сигурна, че музикалната поредица е била окончателно приключила, за да не нарушава договора и да търпи неустойки.

Докато обаче все още била пълна, Ребъл участва в още няколко известни комедии, включително Bridesmaids и How to Be Single през 2011 и 2016 година съответно. Според нея, заради теглото ѝ, тези роли са я поставяли в определени категории, които обичала, но искала и малко разнообразие.

„Бях определяна да играя дебелата, забавна приятелка. Обичах тези роли, обичах тези герои, но исках да правя и други неща. Но смятам, че когато изглеждаш така, си поставен на второ място“, признава актрисата.

След като навършва 40 години, Уилсън търси услугите на лекар, който да ѝ изготви режим за по-здравословен начин на живот. Казва, че една от причините, поради които е искала да изгуби тегло, е да забременее. Лекарите я посъветвали да свали няколко килограма, за да има повече шанс да износи собствено дете и да сбъдне мечтата си да стане майка.

Миналата година Уилсън проговори и за това как е успяла да свали повече от 30 килограма, благодарение на здравословна диета и повече движение.

„Просто се опитвам да постигна здравословен баланс“, казва тя пред Women's Health. Твърди, че нищо в режима ѝ не е забранено, но просто трябва да се внимава с количеството, да не се прекалява и да се движим постоянно.

Ребъл Уилсън: Желанието ми да стана майка ме накара да отслабна

Ребъл Уилсън: Никога не съм приемала хапчета за отслабване

Ребъл Уилсън: Екипът ми не искаше да отслабвам

В миналото Уилсън е поемала по 3000 калории на ден, но сега вече е променила начина си на хранене, като основният ѝ фокус е към протеините. В началото ѝ е било трудно, защото не била свикнала да яде много месо, но постепенно привикнала и започнала да вижда разлика във външния си вид.

Освен със здравословна диета, Уилсън постига желаната фигура и чрез редовни упражнения. Тя разчита на личния си треньор Джоно Кастано, който изготвя личен режим за актрисата, съобразен с нейните нужди, тегло и способност за натоварване.

Тренировъчната рутина на звездата включва спринтове и въжета, след което обръща няколко пъти голяма гума. Разбира се, кардиото във фитнеса и вдигането на тежести също присъстват, като всичко се прави под строгото око на професионалиста Кастано.

През 2022 година Ребъл се впусна и в друго приключение – майчинството. Тя стана майка на момиченце – Ройс Лилиан, което се роди през ноември с помощта на сурогатна майка.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари