IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Франко иска да направи филм с Лана Дел Рей

20 януари 2015 16 30

Двамата са добри приятели

Лана и Джеймс; Снимка: Instagram

Лана и Джеймс; Снимка: Instagram

Джеймс Франко се надява да си сътрудничи за нов филм с Лана Дел Рей. Актьорът и талантливата певица са добри приятели от доста време, като миналата година дори се появиха слухове за флирт между двамата, заради честата им поява в една компания.

И тъй като Лана е щастливо обвързана с италианския фотограф Франческо Карозини, трябва напълно да отречем любовните отношения между Джеймс Франко и нея.

Актьорът обаче явно много я харесва като приятел, след като дори написа есе за певицата. В него той казва за музикалната звезда, че тя „не е направена за Земята“ и разкрива, че двамата дори са обсъждали съвместна работа по филмов проект.

Пред списание V Джеймс обясни: „Тя (Лана Дел Рей) има идея за филм. Аз искам да го направя, понеже е малко като „Булевардът на залеза“. Става въпрос за жена, която е сама в голяма къща в Ел Ей и не иска да излиза. Това я кара да полудява и да става параноична, мислейки че всички я наблюдават. Това е филм, който живее в главата на Лана. Той се отнася за нея и не се отнася за нея. Точно както музиката ѝ“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

anm ( преди 9 години )
До "мухаха" - да, талантлива е. Тази злоба докъде ще Ви докара не знам. Това, че не можете да имате нейния живот и кариера, не е начин да изразите негодуванието си. Но както и да е. Лана не се засяга от такива маловажни неща, защото знае какво може да постигне и откъде е тръгнала.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
мухаха ( преди 9 години )
лана дел рей талантлива? кога как ? :D :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
=/= ( преди 9 години )