IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Юлияна Дончева става на 50

25 юни 2015 11 07

Любопитни факти за известната бизнес дама

Юлияна Дончева; Снимка: ТВ7

Юлияна Дончева; Снимка: ТВ7

На днешния 25-ти юни своя рожден ден празнува българската бизнес дама и телевизионна водеща Юлияна Дончева. Тя става на 50 години.

Юлияна Дончева е родена на 25 юни 1965 година в Шумен. Била е народен представител (2001-2005) с листата на НДСВ, заместник-председател на парламентарната група на НДСВ и после на парламентарната коалиционна група на отцепилата се партия „Новото време“. Два пъти се кандидатира от партията „Новото време“ за кмет – на София и на Велико Търново.

Любопитни факти за Юлияна Дончева:

Завършила е природо-математическа гимназия и Университета по архитектура, строителство и геодезия по специалност „Геодезия, картография, фотограметрия“.

Специализира „Евроинтеграция и МИО“ в Университета за национално и световно стопанство.

Омъжена е за ММА боеца Станислав Недков – Стъки. А преди това е била омъжена за Горан Петков.

Има двама сина. Единият е от първия й брак – Йоан Дако. Вторият ѝ син е роден през 2014 година и е кръстен на баща си – Станислав.

Преди депутатската си кариера, прави заедно с актрисата Албена Чакърова светското предаване „Звезди в ефира“, а после става водеща на предаването за мода „Стил“ отново по БНТ.

Източник: Dnes.bg

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари