IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се сдобиете със стегнат корем

10 август 2015 05 01

Заложете на правилните упражнения

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Tialoto.bg стартира нова рубрика „Фитнес съвети от треньори“, в която професионални инструктори ще дават съвети за хранене, тренировки, упражнения и режими, специално за читателите на сайта.

Коремната област е една от най-проблемните зони от женското тяло, ето защо фокусът върху нея трябва да бъде непрестанен.

Няколко пъти вече сме ви показвали по какъв начин може да се сдобиете с плосък корем и надяваме се, сте се вслушвали в професионалните съвети.

Тъй като обаче знаем, че добрият вид на корема не е никак лесна задача и че за нея се иска много постоянство – предлагаме ви „нова порция“ упражнения за стегнат корем.

Все пак лятото още не е свършило и тялото ви ще продължава да бъде на показ (макар че е хубаво тялото да бъде добре оформено през цялата година).

Антоанета Атанасова от Sky Gym ще ви представи комплект от упражнения, с които ефективно ще тренирате коремната област. Всичките те се изпълняват последователно, като цялата серия се повтаря общо четири пъти.

За натоварването на коремната преса не е нужно да правите предварително загряване на мускулите, което допълнително ще ви улесни и ще ви спести време. Въпросните упражнения са подходящи и за края на основната ви тренировка.

Във видеото по-долу може да проследите тренировката за стегнат корем:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари