IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По стъпките на известните: Комедиантка тролва снимки на звезди

6 септември 2018 08 00

Резултатът е по-добър от оригинала

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Гледайки профилите на известните личности в социалните мрежи, сигурно се чудите как те винаги изглеждат перфектно. Отговорът е много прост – имат си помощници като Photoshop.

Много рядко може да видим видео или снимка на някоя известна личност без грим или определени филтри. Вече има различни онлайн редактори и приложения за мобилния телефон, с които и вие може да изглеждате като истинска звезда, стига да знаете как да ги използвате.

Дразнейки се на красивите модели от кориците на списанията, австралийският комедиант Селесте Барбър започва да прави забавни копия от фотосесии на хора от шоубизнеса. Тя нашумя през 2015 г. в Instagram, като в момента профилът ѝ има над 4,5 милиона последователи, сред които представители на семейство Кардашян.

Попадайки на снимките, които Барбър тролва, много хора се вдъхновяват да направят подобни или да публикуват такива, които да не обработват по никакъв начин, за да запазят себе си. „Първоначалната ми идея не бе това. Просто исках хората да се посмеят на гърба на известните, но сега имам послание – да се харесват такива каквито са“, обяснява комедиантката.

Още нелепи кадри на Селесте може да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари