IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Олга Куриленко – откровена за борбата с коронавируса

20 март 2020 08 40

Красавицата споделя как се лекува от инфекцията

Снимка: БГНЕС

Олга Куриленко бе сред първите звезди, признала, че е заразена с коронавирус. Подобно на Том Ханкс и момичето на Джеймс Бонд реши да разкаже на феновете си как се чувства по време на болестта.

Диагнозата ѝ бе поставена след като актрисата се почувствала зле и това продължило повече от седмица. Сега тя се намира под карантина и общува със света единствено чрез социалните медии. Именно там Олга разказва как преминава нейното лечение.

„Приятели, сега съм много по-добре. Температурата си отиде – написа звездата на страницата си в Instagram. – Намирам се в Лондон. Как разбрах, че имам коронавирус? Направиха ми тест в болницата и се оказа положителен.

Как преминава лечението? НИКАК! Казаха ми само да пия парацетамол за високата температура и болките в тялото и аз това правя. За да поддържам имунитета пия следните витамини: Витамин С, Е, Д, B5, Curcumin (Turmeric), Zinc. Внимание! Тези витамини не лекуват коронавирус!!! Те само помагат на имунната система да се бори с вируса и инфекцията. На всички болни, бързо оздравяване!“

Със заразата от коронавирус се борят още звезди, сред които Том Ханкс и съпругата му Рита. Идрис Елба също е сред заразените, но е асимптоматичен. Кейти Пери и Орландо Блум са в изолация един от друг, защото Блум е под карантина след завръщането си от Европа от снимки.

Ема Стоун отложи сватбата си. Много звезди призоваха феновете си да си стоят по домовете и да не се излагат на риск, както и да намалят разпространяването на инфекцията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари