IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес: Вече се чувствам много по-добре

14 април 2020 11 00

Звездата споделя за проблемите в личния си живот

Снимка: Interview

Селена Гомес е готова да говори за хаоса, през който е преминала през последните години. Тя даде интервю пред Ейми Шумър за списание „Interview“ и зачекна темата за личния си живот и как той по едно време излязъл извън контрол.

Феновете на изпълнителката знаят, че тя 8 години ту се събираше, ту се разделяше с Джъстин Бийбър. Двамата прекратиха взаимоотношенията си през 2018 година, а само няколко месеца по-късно канадецът вече беше женен за Хейли Бийбър. През януари 2019 година Гомес нарече връзката си с Бийбър „емоционален тормоз“.

Селена

Снимка: „Interview“

В добавка към това Селена страдаше и от автоимунното заболяване лупус, заради което през 2017 година трябваше да премине през трансплантация на бъбрек. След това тя напусна светлината на прожекторите, за да се грижи за психическото си здраве.

По-рано през месеца звездата сподели пред Майли Сайръс, че е диагностицирана с биполярно разстройство и веднага е започнала да се информира за него. „Исках да знам всичко, за да не се страхувам от болестта“, казва тя пред колежката си.

Сега Гомес застава пред Ейми Шумър и казва, че е споделила за проблема си в социалните мрежи, защото е искала да поеме контрол над живота. Искала е феновете да разберат нещата от нейната гледна точка, а не да четат думите на медиите.

„Никога не съм искала да бъда сензация“, казва Гомес в интервюто. Звездата добавя, че ще продължава да се променя и няма да позволи на други хора да определят курса на живота ѝ.

Селена

Снимка: „Interview“

Другата причина, поради която Гомес е споделила за проблемите в личния си живот, е че иска да помогне на хора със сходна съдба. „Имала съм проблеми със здравето си и искам да достигна и до други, които преминават през същото – трансплантация на орган, диализа или терапия“.

Гомес изведнъж се завърна на музикалната сцена с нов албум, който е свързан с излекуването ѝ и продължаването напред след раздялата си с Джъстин Бийбър. Един от синглите вътре носи името „Lose you to Love Me“ и много от феновете сметнаха, че той е написан именно за канадеца. Селена не потвърди името, но призна, че песента е за една тежка раздяла и опитите й да продължи след нея.

„Написах я в началото на миналата година, след като бях излязла от лечение. Това беше моментът, в който си казах, че съм готова отново да се завърна в студиото и да започна работа“, казва Гомес.

Тя добавя, че е осъзнала какво трябва да направи, за да продължи напред. „Трябваше да ударя дъното, за да се осъзная и да разбера, че е имало нещо, което ми е пречило на развитието“. Шуимър пита своята събеседничка дали феновете трябва да се притесняват за нея, имайки предвид всичко, което казва, но Селена беше категорична, че сега тя е добре.

Селена

Снимка: „Interview“

„Добре съм. Справям се с нещата по свой начин и когато усетя, че не искам да правя нещо, просто не го правя“. Гомес допълва, че в началото на кариерата си е била нападана от медиите и това сериозно е влияело на емоциите ѝ. Сега обаче се е научила да не позволява на тези неща да достигнат до нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

ГРАД КОЗЛОДУЙ ( преди 4 години )
напишете нещо за инсултите и тремора
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар