IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън с първа официална поява след изолацията

24 юни 2020 17 30

Последното излизане на херцогинята беше преди три месеца

Снимка: БГНЕС

След като прекара три месеца в изолация, Кейт Мидълтън направи първата си кралска поява извън дома си. Херцогинята се беше затворила в имение в Норфолк заедно с принц Уилям и трите им деца – принцовете Луи и Джордж и принцеса Шарлот. Семейството се премести там от двореца Кенсингтън още в средата на март.

Сега Кейт излезе от пределите на имота, за да посети „Fakenham Garden Centre“, облечена в съвсем обикновени дрехи. Тя заложи на синя риза, жилетка, дънки и маратонки. Разбира се, на ръката ѝ присъстваше годежният ѝ пръстен, който в миналото принадлежеше на принцеса Даяна. Херцогинята допълни визията си с емералдови обеци, а косата ѝ беше прибрана на опашка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared) on

По време на визитата си Мидълтън се среща със собствениците на семейния бизнес, който беше затворен за цели седем седмици заради пандемията от коронавирус. С тях тя обсъди новите мерки, които ще бъдат взети, за да се елиминира разпространение на заразата сред работниците. 

Кейт сподели със собствениците, че децата ѝ вече си отглеждат домати и прекарват голяма част от карантината в градината на имението в Норфолк. По време на здравната криза, херцозите на Кеймбридж изпълняват част от кралските си задължения онлайн. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Само преди ден обаче принц Уилям и принц Чарлз вече започнаха да вършат задачите си извън дома си. Много хора приеха този ход като знак, че пандемията отслабва и животът най-накрая ще се върне към нормалното. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари