IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест: Опитват се да ни чипират с ваксината за коронавирус

10 юли 2020 08 30

Той разказва, че е преборил болестта

Снимка: БГНЕС

Рапърът Кание Уест се присъединява към дългия списък от знаменитости, които са се заразили с коронавирус. 

В интервю за списание Forbes звездата разкри, че е хванал болестта още през февруари. „Треска, треперене в леглото, къпане с гореща вода, гледане на видеа, които ми казват какво да правя, за да преборя вируса“, споделя Уест в интервюто. Той допълва, че някой му е казал, че рапърът Дрейк също се е заразил, но Кание отказал да повярва, че колегата му е по-болен от него.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kanye West (@kanyew.est) on

Съпругът на Ким Кардашян не сподели точно как се е излекувал, но не смята, че намирането на ваксина за COVID-19 е решението на проблема. „Много от децата ни се парализират от ваксините. Затова, когато ми кажат, че търсят ваксина за коронавируса, не съм много радостен“. Според рапъра, ваксините са начин да се постави чип в хората, който да следи всяка тяхна крачка.

„Искат да сложат чипове в нас, искат да направят толкова много неща с нас, за да не можем да прекрачим прага на рая“, казва Кание пред списанието. Той смята, че единственият начин да се справим с пандемията, която уби повече от 500 хиляди души по света, е молитвата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kanye West (@kanyew.est) on

Уест е поредната звезда, която признава за срещата си с COVID-19. Списъкът е доста дълъг и включва Пинк, Мадона, Сам Смит, Пласидо Доминго, семейството на Том Ханкс и много други. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари