IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камерън Диас: Успокоих се, след като напуснах Холивуд

9 август 2020 16 30

Актрисата беше специален гост във виртуалното предаване на Гуинет Полтроу

Снимка: БГНЕС

Решението на Камерън Диас да се откаже от актьорството, когато беше на върха в своята кариера, беше посрещнато с голяма доза скептицизъм от страна на фенове и критици. Оказва се обаче, че това е било най-добрият избор за холивудската звезда.

Актрисата стана част от виртуалното предаване на Гуинет Полтроу „In Goop Health: The Sessions“, където за първи път говори за периода си след Холивуд. Според Диас кариерата не ѝ е позволявала да има никакво лично пространство и сериозно е вредяла на семейното щастие.

„Реших, че искам други неща от живота. Дълго време работих толкова здраво, снимайки филми и се чувствах смазана“, казва Диас. Допълва, че професията ѝ е отнемала 12 часа на ден в продължение на няколко месеца и това ѝ е пречело да се фокусира върху каквото и да било друго занимание. 

Звездата споделя, че животът под светлината на прожекторите сериозно я е изтощавал и смята, че всеки един актьор ще потвърди това заключение. Колежката ѝ Гуинет Полтроу веднага се съгласи с казаното. След като навършва 40 години, Камерън решава, че трябва да се погрижи за себе си и да постави кариерата на второ място.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

След като Полтроу я пита какво е било усещането да зарежеш нещо толкова познато, Диас признава, че е намерила покой. „Най-накрая се грижех за себе си и за душата си“. Тя благодари на съпруга си Бенджи Мадън, който ѝ помага през целия период на самоосъзнаване. 

Двойката се жени през 2015 година и води доста скрит начин на живот. Те рядко се появяват заедно на събития, а само преди 7 месеца станаха родители на дъщеричка. Бременността и раждането бяха запазени в тайна, а Диас споделя, че е изпълнена с радост и няма нищо против да стои по цял ден вкъщи с детето. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари