IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След киното, Камерън Диас се зае с виното

13 юли 2020 15 00

Актрисата пуска своя марка, похвали се в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

След като стана майка Камерън Диас за известно време прекрати актьорската си кариера и се посвети на майчинството, което съвпадна и с карантината от коронавирусната пандемия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Ето че звездата не може дълго да стои без работа и се похвали на страницата си в Instagram, че се е заела с нов проект. Той не е свързан с киното, а с виното. Актрисата, заедно с приятелката си – бизнесдамата Катрин Пауър са създали своя марка вина, наречена - вина Avaline. Гамата включва бяло вино и розе  и се продава за 24 долара. Също така се подчертава, че виното е изцяло биологично.

„Представяме @avaline! Всичко започна преди две години в красив следобед в Лос Анджелис в задния двор с @katherinepower. Разбрахме, че знаем и държим на съдържанието на всичко, което влиза в телата ни – защо не и вино?“, отбеляза Диас и добави, че винаги е вярвала, че ключът към качествения живот е в баланса. „Създаването на чисто вино, което  е с естествени изключителни качества без нежелани и скрити добавки, ми помага да намеря този баланс, когато се наслаждавам на чаша вино. Това е най-чистото вино, за всеки, който обича да си доставя удоволствие в живота“, допълни актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Камерън Диас също така отглежда със съпруга си Бенджи Мадън малката им дъщеричка Радик  Клое Уайлдфлауър, която е вече на 5 месеца.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари