IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър мечтае отново да стане майка: Мисля за това всеки ден

30 октомври 2020 10 40

Кого вижда звездата като баща?

Снимка: БГНЕС

Най-малката звезда от клана Кардашян-Дженър иска да стане майка на много деца, като Крис Дженър и по-големите ѝ сестри Ким и Кортни Кардашян.

22-годишната Кайли вече се грижи за своята 2-годишна дъщеря Сторми, която тя отглежда с бившия си приятел Травис Скот. Моделът споделя, че вече всеки ден мечтае да стане майка отново. Вярно е обаче и че звездата не знае как да впише бебето в натоварения си работен график.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

 

Кайли Дженър участва в нов видеоклип на блогъра за красота Джеймс Чарлз и призна, че рано или късно Сторми ще има брат или сестра.

„Радвам се, че тя расте, но в същото време съм много тъжна. Толкова силно искам (още деца). Мисля за това всеки ден. Просто не знам кога. Не планирам нищо, нямам време за това – сподели звездата. – Да си родител е голям стрес, защото винаги трябва да постъпваш правилно. Чета книги, следя всички тези страници в Instagram. Просто се опитвам да разбера как най-добре да отгледам дете, но мисля, че всяко дете е различно. Просто направете това, което смятате за полезно за детето си“, обясни тя.

Кайли не уточни кого вижда в ролята на бащата,, но много фенове на звездата са сигурни, че това определено е Травис Скот. Двойката се раздели преди година, но оттогава Дженър и 29-годишният рапър са в приятелски отношения и заедно отглеждат Сторми. И понякога публикуват загадъчни снимки в социалните мрежи, провокирайки слухове за събиране.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари