IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиъм Хемсуърт се отърва от имението, където живееше с Майли Сайръс

24 ноември 2020 11 00

Звездите се разделиха преди повече от година

Снимка: БГНЕС

Повече от година мина от раздялата на Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс. Австралийският актьор се сбогува с поредното нещо, което му напомня за 10-годишния му роман с певицата.

Лиъм наскоро продаде къща в Малибу, където няколко години живееше с бившата си съпруга. Сделката се оказа нерентабилна. Имението беше повредено при опустошителен пожар през 2018 г., така че стойността му падна от 6,8 милиона на 3,6 милиона долара. Неидентифициран купувач закупи седем декара бетонни основи и овъглена земя.
 

Хемсуърт и Сайръс приключиха с развода си през януари тази година, шест месеца след изненадваща раздяла. Бившите съпрузи не са имали проблеми с разделянето на имуществото, тъй като преди сватбата са подписали предбрачен договор, който дори е предвиждал съдбата на техните домашни любимци – всички те са останали с Майли. Семейният живот на звездите не продължи дори една година.

Няколко дни преди края на бракоразводното производство, певицата тайно продаде къщата си в Малибу, а това също беше нерентабилно. Певицата е изгубила също милион заради Woolsey Fire, както наричат опустошителния пожар в Калифорния.

В момента Лиъм е гадже с Габриела Брукс, докато Майли Сайръс след няколко неуспешни връзки, в момента е сама. Тя посвети и песен на бившия си съпруг, в която пее, че той я познава най-добре. В интервю певицата коментира, че Лиъм е мъртъв за нея.
 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари