IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев и Шон Уайт с важна стъпка за връзката си

1 декември 2020 15 00

Двамата прекараха заедно Деня на благодарността

Снимка: БГНЕС

Нина Добрев и Шон Уайт затвърдиха любовта си, като направиха още една голяма стъпка във връзката си.

Носителят на три златни олимпийски медала и шампион по сноуборд публикува няколко снимки в социалните мрежи от Деня на благодарността и феновете веднага забелязаха познато лице на масата. До Уайт седеше Нина Добрев, като широко се усмихваше към камерата. Освен това актрисата показа и удобния си тоалет за домашното празненство – червен спортен екип, който да я топли през студените дни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaun White (@shaunwhite)

„Изключително благодарен съм, че съм заобиколен от толкова много любов“, написа Шон под поредицата от снимки. Той добави, че се радва за увеличаването на семейството му, обръщайки внимание на многото деца, присъстващи на празника. Не се знае дали това е първата среща на Добрев и семейството на Уайт, но със сигурност е знак, че връзката им започва да се задълбочава. Двамата предпочитат да държат любовта си далеч от социалните мрежи, но има моменти, в които радват феновете си с някоя и друга снимка.

Нина и Шон започнаха да се срещат в началото на годината. За първи път бяха забелязани заедно през март, когато караха колела из Малибу. Двамата се наслаждаваха на хубавото време, а само месец по-късно Съединените щати бяха поставени под пълна карантина и такива активности бяха забранени. Все пак Добрев и Уайт продължиха взаимоотношенията си и по време на изолацията, като потвърдиха слуховете за любов през май, когато публикуваха обща снимка в Instagram. Тогава актрисата се превърна в личния коафьор на приятеля си, тъй като салоните за красота вече бяха затворени.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaun White (@shaunwhite)

„Добавям към резюмето си: фризьор“, написа канадката с български корени. Златният медалист също сподели снимката в профила си, като добави, че приятелката му идеално замества личния му фризьор. Според източник, Шон и Нина не бързат и в момента се наслаждават на взаимоотношенията си. Двамата са прекарали миналата Нова година заедно и оттогава опипват почвата. По време на карантината обаче всичко е било решено. „След като прекараха няколко седмици заедно по време на изолацията, Нина и Шон заявиха на приятелите си, че нещата между тях са сериозни“, казва близък до двойката пред E!News.

През септември Добрев сподели още една снимка с Уайт, отбелязвайки рождения му ден. „На най-неталантливия, скучния, неатлетичния, некоординирания и най-малко важния човек за мен... честит рожден ден. Дръж се. Някой ден ще постигнеш нещо“, пошегува се актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaun White (@shaunwhite)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари